Все категории
Добавить товар

Супер слінг, кенгуру, рюкзак, переноска для немовлят

350 грн
Описание

Опис продукту

Mee Mee — відомий бренд засобів для батьків та догляду за дітьми. Гарне виховання – це мистецтво, і Mee Mee прагне допомогти батькам досягти цього за допомогою своїх інноваційних продуктів. Дитяча люлька Mee Mee є продуктом категорії Furniture and Travel.

Традиційно немовлят батьки завжди носять на руках. Носити дитину в колясці зручно для батьків. Він ідеально підходить для немовлят, коли вони подорожують з батьками в людних місцях, таких як автобуси та поїзди, метро, ​​аеропорти, торгові комплекси тощо.

Однозначно варто придбати люльку Mee Mee, оскільки вона має деякі унікальні особливості, які роблять її священною для дитини. Вбудована м’яка амортизація підтримує та захищає чутливу область шиї та шкіри голови дитини. Батькам також надається підтримка та комфорт через прикріплені поперечні ремені на спині. З одного боку є гачок, який призначений для перенесення таких предметів, як іграшки, невеликі сумки та пляшки для молока, соку, води тощо. Він витримує вагу до 13 кг і може використовуватися для немовлят до року. 18 місяців з дня народження.

Він виготовлений із поліефірної тканини та імпортної бавовни, яка ніжна до шкіри. Згідно з науковими дослідженнями, немовлята виростають щасливими, розумними та захищеними особистостями, якщо їх постійно тісно тримають батьки на ранніх етапах життя. Дитина може щодня з легкістю дізнаватися щось нове про довкілля. Це дозволяє батькам виконувати завдання без стресу щодо дитини. Батьки можуть ходити по магазинах, гуляти та подорожувати на короткі відстані, тримаючи дитину поруч. Отже, дитяча коляска Mee Mee є ідеальним супутником для батьків.

Від виробника

Створено для максимального комфорту та безпеки

Продукти Mee Mee популярні завдяки винятковій якості та безпечним для дітей матеріалам. Цього разу Mee Mee пропонує ідеальну коляску для дитини. Тканина, використана в колясці, м'яка та дихаюча. Його стиль обличчям досередини є ще однією особливістю, яка гарантує безпеку вашої дитини. Переноска для дитини Mee Mee зручна не лише для вашої дитини, але й для вас. Завдяки перехресному формату плечового ременя вам буде легше носити малюка. Mee Mee надає вам різноманітні яскраві кольори на вибір.

Тримайте дитину близько до серця

Немає нічого кращого, ніж носити дитину біля серця під час прогулянки на природі або під час покупки. Mee Mee Carrier — це комфортне рішення для подорожей. З цією люлькою Mee Mee ви можете легко носити дитину, куди б ви не пішли. Будь то покупки, подорожі чи прогулянки, ця дитяча коляска просто ідеальна для будь-якого випадку. Завантажувати та вивантажувати дитину з коляски дуже легко. Він поставляється з м’якими лямками, завдяки яким вам буде зручно носити дитину. Міцні ремені забезпечують безпеку вашої дитини, а також забезпечують чудове зчеплення з вашими плечима.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Продавец
dik75
dik75
Ровно
50% выполненных заказов
Был

Похожие товары