Все категории
Добавить товар

Роликові ковзани rollerblade microblade neon-yellow

3950 грн
Описание

Розмір: Металевий розсувний механізм має 4 повноцінні розміри, отже, роликів дитині вистачить на довго (2-3 роки) як показує практика.

Фіксація: Застібки: щільно фіксують ніжку дитини і тримають протягом усього катання, без жодних послаблень. Високий черевик фіксує ногу в правильному положенні, не даючи завалюватися в сторони, як результат – дитина швидше освоює навички катання.

Комфорт: Черевик виготовлений з міцного пластику та м'якого комфортного лайнера (внутрішній чобіток). Внутрішні матеріали - дозволяють повністю підлаштуватися під анатомію стопи дитини, а щільна дихаюча тканина мінімізує запотівання ноги. Застібку та ремінець ви з легкістю підлаштуєте під ніжку дитини.

Дизайн: Красу і те як виглядають ці ролики наживо не зможе передати жодна фотографія. Яскраві, привабливі – створять ефект "Вау!" у будь-якої дитини яка побачить їх. Потрібен подарунок? Я думаю ви знайшли його!

Підшипники: В міру швидкі та надійні. Стійкі до потрапляння пилу та вологи. Катання на вулиці – тепер можна не хвилюватися! Але і будь-якої миті - наші майстри допоможуть перевірити ваші ролики.

Рама: Нова міцна рама - дозволяє поставити на улюблені ролики: 4 колеса по 72 мм (підійде для новачків, мають краще маневрування) або 3 колеса по 80 мм (для більш швидкої їзди та професійних занять) взимку, на цю раму за 7 хв можна поставити леза і ролики перетворяться - на круті ковзанi

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары