Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Велосипед best trike триколісний із поворотним сидінням жовтогаря

2704 грн
Описание

Виробник: Best Trike
Вік: Від 1-3 років
Тип: Триколісні велосипеди

Кілька примірників у наявності

Триколісний велосипед Best Trike з яскравим оригінальним дизайном, цікавою музичною панеллю та зручним функціоналом зроблять прогулянки на свіжому повітрі приємними як для малюка, так і для його батьків!

Триколісний дитячий велосипед Best Trike прекрасно підійде для дітей від 1 до 3 років. Завдяки наявності знімних елементів, його можна легко трансформувати у звичайний триколісний велосипед для старших дітей.

Особливості:

1. Сталева посилена рама.

2. Функція «Вільний хід» переднього колеса, яка передбачає, що ноги дитини можуть залишатися на педалях, положення яких зафіксоване. Водночас рух велосипеда здійснюється завдяки батьківській ручці керування.

3. Надувні гумові колеса на підшипниках мають шумоізоляцію й амортизаційні властивості. Диски коліс зроблені з жорсткого пластику з трьома алюмінієвими спицями.

4. На двох задніх колесах встановлена нова, зручніша система стопора — стоянкове гальмо.

5. Батьківська ручка контролю з м'якими накладками має можливість регулювання за висотою. На ній додатково встановлена невелика сумочка для дрібниць.

6. Сидіння цієї моделі також вирізняється своїми особливостями. Воно має можливість повороту на 360 градусів. Спинка сидіння регулюється за кутом нахилу за допомогою двох кнопок.

Характеристики:

• Розмір коліс. Переднее: d=12” (31 см); Заднє: d=10" (26 см);

• Ручка батьківського контролю: максимальна висота: 100 см, мінімальна: 95 см

• Висота керма від підлоги: 65.5 см, ширина: 41 см;

• Висота сидіння від підлоги: 39.5 см;

• Музична панель: працює від 3 батарейок типу АА (не входять до комплекту); берлок д/у керування: працює від батарейок, що входять до набору;

• Вага брутто (велосипед з упаковкою): 13.9 кг.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Оранжевый