Все категории
Добавить товар

Дитячий велосипед comanche moto 16"

4560 грн
Описание

Вік: Від 3-5 років
Тип: Двоколісні велосипеди

Кілька примірників у наявності

Дитячий велосипед із діаметром колеса 16" для зросту від 3 до 6 років (від 95 до 115 см). Комфортна посадка. Алюмінієва рама, жорстка вилка, 1 швидкість, обіднє заднє гальмо. Велосипед обладнаний крилами, відбивачами на колесах, дзвінком, захистом ланцюга та допоміжними колесами. Гарантія 5 років на раму, 1 рік на обладнання. Кожну неділя з 10 до 12 я пробуваю безплатні техогляди куплених у мене велосипедів: регулювання перемикання швидкостей, регулювання гальма, вирівнювання невеликих вісімок, заміна камери та покришок, перевірка затягування нарізних з'єднань. Якщо раптом хтось не знає, то на велосипедах Comanche виступає й виграє збірна України. Пишіть і я із задоволенням підберу Вам велосипед, з тих, що продавайте, який ідеально підійде під Ваші зріст, вагу та цілі!
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Рама: Алюміній 7005
Вилка: COMANCHE G-102, жорстка
Кількість швидкостей: 1
Втулки: KT-103F/KT-305RB
Обід: DAN YANG AL SS 20
Покришка: INNOVA IA-2004
Спиці: Сталь
Шатун: COMANCHE SS-903
Гальмівна ручка: COMANCHE 610PA
Гальма: COMANCHE 23SG, задній, обідній
Винос керма: COMANCHE AC-32
Кермо: COMANCHE 16E
Педалі: COMANCHE FP-628
Седло: COMANCHE 019
Підсідельна труба : COMANCHE A200
Доповльно: Крила, захист ланцюга, дзвінок, допоміжні колеса, м'які накладки на кермі та виносі
На Києві доставляю сам безплатно зібраним і відрегульованим. Найширший приміський доставка 200 грн. По Україні висилаю Новою Пікою, що теж зібраним і відрегульованим, вам залишиться повернути кермо в правильне положення та прикрутити педалі.
P.S. Велосипедним бізнесом здійснюється з 1990 року. З численними авторськими сторінками на велосипедну тематику: "7 порад велосипедистові початківцеві", "7 правил виживання велосипедиста на дорозі", "За що я полюбив електровелосипеди" та ін. Ви можете знайти та ознайомитися на нашому сайті: велосипеди від Артема.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Сиреневый

Похожие товары