Все категории
Добавить товар

Велосипед apollo neo 7s 24" 2022 (130-160 см) новий!

12000 грн
Описание

Виробник: Apollo
Вік: Від 8 років
Тип: Двоколісні велосипеди

Продаж у Кривому Розі без віпдравки. ТОРГУ НЕМАЄ.

Велосипед придбаний взимку 2022р. Новий, поїздити на ньому мій син не встиг, дитина виїхала з країни. На зріст 130-160 см

Велосипеди лінійки NEO, від австралійського бренду Apollo, славиться легкою вагою та правильно підібраними комплектуючими, які роблять їзду зручною і безпечною. І підліткова багатошвидкісна модель NEO 24 7s, що підходить для юних велосипедистів з ростом 130-160 см, не стала винятком.

Apollo NEO 24 7s - це відмінний байк, який легко розганяється і гальмує за рахунок малої ваги, а також він дуже зручний в керуванні, завдяки продуманій геометрії рами та спеціально підібраним компонентам.

Рама і вилка зроблені з легкого і міцного алюмінієвого сплаву. Він практично не схильний до корозії та може служити довгі роки. Для додаткового зменшення ваги, стінки труб зроблені тонше в тих місцях, які не відчувають великих навантажень, при цьому жорсткість конструкції залишається такою ж. Рама покрита прозорим лаком, під яким знаходяться яскраві деколі. Кермо, винос і підсідельний штир також виконані з алюмінію, а їх розміри спеціально підібрані, щоб відповідати ширині плечей, а також довжині рук і ніг дитини. Суперкомфортні сідло і гріпси дозволять довго кататися і не втомлюватися. Підніжка, що входить до комплекту, дає можливість паркувати велосипед в будь-якому зручному місці.

Міцні колеса складаються з подвійних алюмінієвих ободів і алюмінієвих втулок, а взуті вони в покришки шириною 1.75'', які відмінно підходять для асфальту і утоптаного ґрунту. За швидку та безпечну зупинку відповідають обідні гальма, зроблені з алюмінію. Ручки гальм мають зменшений важіль, яким дітям набагато зручніше користуватися, ніж класичними ручками. Трансмісія складається з заднього перемикача Shimano на 7 швидкостей, зручної ручки поворотного типу Shimano Revoshift і алюмінієвих шатунів з двостороннім захистом ланцюга. Педалі для велосипеда підбиралися з урахуванням дитячого розміру ноги.

Матеріал рами Алюміній

Розмір коліс 24

Тип гальм Обідні

Обладнання Shimano Tourney

Кіль-ть швидкостей 7 (1x7)

Тип вилки Рігідна

Тип втулки Трищітка

Рама Полегшений алюміній 6061

Вилка Полегшений алюміній 6061

Втулка передня Алюмінієва, на гайках

Втулка задня Алюмінієва, на гайках

Система (шатуни) Алюмінієві, 36т

Задні зірки Shimano MF TZ21 14-28T 7 швидкостей

Ланцюг KMC Z-51

Гальмівні ручки Алюмінієві, короткий хід

Гальма V-brake

Ручки перемикання (манетки, дуали) Shimano Revoshift 7 швидкостей

Перемикач задній Shimano TX-35

Кермо Полегшений алюміній, райзер, 560мм

Рульова колонка 1-1/8" A-head, напівінтегрована

Винос керма Алюмінієвий, 25.4мм, довжина 60мм, підйом 10°

Сідло Apollo

Підседільна труба Алюміній, 27.2мм

Ободи Полегшений алюміній, 32сп.

Шини 24" x 1.75, слікові

Педалі З ударостійкого пластику

Максимальне навантаження до 115 кг

Додатково Підніжка

Вага 10,9кг!

**************************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Красный
Размер:
  • Onesize