Все категории
Добавить товар

Конструктор міська поліцейська дільниця 815 деталей

1300 грн
Описание

Будівельні блоки від ТМ Bohui Toys.
Рекомендований вік : +6 років.
Кількість деталей: 815+.
Матеріал виробу: екологічно чистий АБС-пластик.
Спосіб складання: як показано на малюнку.
Вміст упаковки: будівельні блоки та докладні інструкції
Продається в пакеті.
Це класна серія блоків міської поліції з 1022 будівельними кубиками, набір містить вантажівку мобільного командного центру та штаб поліції, гідролітак, патрульний катер, поліцейську машину, тюремний фургон, броньовану машину, гелікоптер, поліцейську станцію, поліцейський пост і т.д.
Вантажівки мобільного командного центру міської поліції оснащені артилерією, радаром, командними кімнатами, ракетними установками, тюремними камерами та іншими цікавими поліцейськими функціями! Поліцейські станції, вертольоти, крейсери, ракетні машини, поліцейські позашляховики, артилерійські машини, патрульні катери, фрегати та запчастини. Ця 11-дюймова вантажівка мобільного командного центру робить всю модель ще більш вражаючою. Діти можуть підтримувати громадський мир і захищати справедливість за допомогою рольових ігор!
Ця колекція ігор про міську поліцію містить 25 крутих моделей. Він може створювати вісім різних типів транспортних засобів, літаків і човнів, кожен у трьох різних формах, що дозволяє дітям вивчати різні типи транспортних засобів, літаків і човнів. Ви можете отримати загалом 25. Іграшка «Креативна міська поліція» — це чудова розвиваюча іграшка, яку можна будувати та грати годинами, щоб стимулювати уяву та творчі здібності вашої дитини.
Ми включили простий у дотриманні, покроковий інструкційний посібник, який показує, як створити ці моделі. Він містить повнокольорову інструкцію, яка полегшує дітям гру з цеглинками, дотримуючись чітких кроків будівництва. Також містить гарні наклейки для прикраси цих моделей
Поліцейська іграшка Mobile Command Center — чудова розвиваюча іграшка для малюків. Чудово підходить для хлопчиків і дівчаток від 6 років, а також для фанатів і дітей різного віку. Ці поліцейські машини та іграшки-літаки можуть стимулювати дитячу уяву, сприяти розвитку мозку, допомагати вашим дітям впроваджувати інновації, створювати нові, цікаві та унікальні творіння, що стане хорошим способом сприяти освітньому значенню справедливості та миру

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
cosme...
cosmetics_ukraine
Супер-продавец
Харьков
88% выполненных заказов
Была