Все категории
Добавить товар

Реалістичні лялька besiletre reborn baby

2950 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Паковання

увімкнений:

- синє плаття*1
- маленькі білі босоніжки*1
- Магнітна лялькова соска * 1
- свідчення про народження*1
- лялька-пляшка * 1

Про Сусу

Подробиці:

- Розмір: 18 дюймів від голови до ніг.
- Вага: приблизно 2,64 фунти
- Око: каріє очі
- Віковий діапазон : 3+
- Волосся: м'яке каштанове волосся, можна підстригти (будь ласка, акуратно розчешіть його).
- Матеріал: повний вінілу Gentle-Touch.

Особливості та деталі

- Відчуття справжньої дитини: лялька реборн повністю вінілова, тому її можна приймати в душі або мити. Її м'яке вінілове тіло також робить її досить м'якою, щоб її могла обіймати дитина. Розмір цієї ляльки реборн становить 18 дюймів із голови до ніг. Можна доставити масу задоволення бути показаний у процесі перевдягання (0-3 місяці) малятка.
- Лялька-реборн ручної роботи: у цієї ляльки-відродженої дівчинки є розкладні вручну деталі губ, нігтів на руках і ногах. Вії ляльки були імплантовані вручну, а легке рум'янець на її щоках, руках і ногах, каріє очі та шовковисте каштанове волосся було намальоване вручну. Лялька-дівчинка реалістичніша та симпатичніша.
- Безпека понад усе: ця реалістична лялька виготовлена з високоякісного та міцного вінілу, приємного для шкіри, безпечного для ваших дітей. Ця лялька відповідає вимогам безпеки ASTM F963 та EN71.
- Ідеальний вибір подарунка: цю реалістичну ляльку-реборн можна використовувати як дошкільну заняття, домашнє заняття, рольову гру, виховатовувальну гру. Це найкращий подарунок для дітей на Різдво, дні народження та свята. Лялька реборн також є гарним вибором для супроводу бабусі. і колекції колекціонерів.
- Вишуканий подарунковий набір: подаруйте своїм близьким радість із нашою обважненою лялькою-реборном. Ця мила новонароджена дівчинка прийде до вас додому з красивою подарунковою коробкою, що містить усі безплатні аксесуари, які подарують масу задоволення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары