Все категории
Добавить товар

Іграшка лялька hairdorables dolls серія 3 з аксесуарами лялька в

199 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Стать: Для дівчаток
Вік: 3 роки
Тип іграшки: Ляльки

Кілька примірників у наявності

Іграшка лялька Hairdorables Dolls серія 3 з аксесуарами Лялька в коробці лялька з довгим волоссям

Іграшка лялька Hairdorables Dolls серія 3 з аксесуарами Лялька в коробці лялька з довгим волоссям – лялька-сюрприз поставляється з модою, зачісками та аксесуарами, які є унікальними для її стилю та таланту!

Вирушаючи на вечірку, кожна дівчина намагається причепуритися, і ляльки Hairdorables – не виняток! Волосся – особлива прикраса модних ляльок Hairdorables, і вони люблять використовувати різні зачіски для створення особливого образу.

Переваги:

Покраска волосся;

Коробка перетворюється на ігрову кімнату для ляльки;

Різні стилі одягу.

У кожній коробці нова лялька.

Кожна іграшка ховається у акуратній картонній коробочці. Щоб відкрити її, вам просто потрібно потягнути за жовтий язичок і коробка розкладеться на три сегменти. Тут ви знайдете 10 сюрпризів - кілька наклейок та аксесуарів.

Спочатку потрібно дістати невеликі скриньки з аксесуарами, а потім відкрити головну таємницю набору – лялечку з колекції Hairdorables. Відокремлення, що звільнилися, перетворюються на шафки з поличками і стають доповненням до ігрового поля.

Кожна з 12 лялечок має три неповторні образи, тому всього їх у колекції налічується 36. Чудо-малеча має добре прошите, різнокольорове волосся, укладене в красиві зачіски, 5 точок артикуляції і розмір – 10-12см у висоту.

У наборі є картка з інформацією про лялечку, що знаходиться в ньому, і колекційний постер і 11 аксесуарів!

З кожним новим персонажем Hairdorables гра ставатиме все цікавішою. Чудові лялечки, різноманітні інтер'єри, можливість обмінюватися аксесуарами дозволяють вигадувати безліч цікавих сценаріїв.

Характеристики:

Тип: лялька-сюрприз;

лялька з аксесуарами;

Особливості: зміна кольору;

Висота: 12 см;

Матеріал: пластик.

Комплектація:

Лялька: 1 шт.;

Аксесуари: 4 шт.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары