Все категории
Добавить товар

Сумка єдиноріг purse pets glamicorn unicorn interactive toy

990 грн
Описание

Нова! В наявності!
Презентаційна упаковка, комплект з батарейками.

ІНТЕРАКТИВНА СУМКА ДЛЯ ДІВЧАТ: із блискучим рогом, райдужною лакованою шкірою, штучною шкірою з рожевими гальками, регульованим ремінцем і металевою фурнітурою, The Glamicorn Purse Pet є найкращим домашнім улюбленцем і модним аксесуаром!

ДІЙСНО МОРГАЄ І РЕАГУЄ НА ДОКИТКИ: її очі, натхненні поп-артом, справді моргають! Поки ви в дорозі, вона моргає та взаємодіє з вами. Погладьте та тримайте її за чоло, щоб вона моргнула та послала поцілунок!

ПОНАД 25 ЗВУКІВ ТА РЕАКЦІЙ: іграшки для дівчаток Purse Pets оживають зі звуками та реакціями! Кожен гаманець Pet видає милі та зухвалі звуки, муркоче, посилає поцілунки, відтворює музику для показу мод і багато іншого!

ГРАЙТЕ В ІГРИ ТА МУЗИКУ: більше, ніж гаманець, більше, ніж домашня тварина! Поставте запитання «Так» чи «Ні» своєму вихованцеві, і вона відповість! Змусьте її грати музику та розгойдувати ваш образ на подіумі – торкніться її голови, щоб оголосити камеру та оплески!

СТИЛЬНІ ІГРАШКИ ДЛЯ ДІВЧАТОК ВІД 5 РОКІВ І СТАРШЕ: Дитячі іграшки Purse Pets — чудові подарунки на день народження, свята та Різдво для дівчаток від 5 років. Включає 3 батарейки ААА. Розміри прибл. 4,25 дюйма (В) x 6,25 дюйма (Ш) x 2,5 дюйма (Г).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?