Все категории
Добавить товар

Интерактивная игрушка - браслет wrapples принцесса розовый

395 грн
Описание

Wrapples може взаємодіяти з вашою дитиною використовуючи більш 50 звуків і різноманітних реакцій, що не набридає і завжди піднімає настрій. Крім цього, іграшки цієї серії розпізнають один одного, так побачивши свого "родича" вони можуть завести бесіду або навіть заспівати разом.

Хвіст з режимом автоматичного згортання! Очі світяться всіма кольорами веселки, кожен колір якої відповідає їх настрою! 50+ Звуків і реакцій!

Іграшка стане для вашої дитини добрим і веселим другом. Вона може сміятися, сумувати, сердитися, індикатором настрою є його очі, які змінюють колір залежно від настрою. Також вона реагує на дотик за вушком, починаючи при цьому забавно хихикати.Укласти спати веселого друга малюка можна двома способами. Найшвидший спосіб - опустити іграшку вниз головою, тоді вона переходить в сплячий режим. Є і другий спосіб: досить просто залишити іграшку без уваги.

Розбудити іграшку можна, натиснувши кнопку «Включити», і тоді веселий день вам і вашій дитині забезпечений! . Довжина браслета: 20 см.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
melica
Теремок
Супер-продавец
Киев
93% выполненных заказов
Была

Похожие товары