Все категории
Добавить товар

Сток радіо-іграшка 3 pack walkie talkies для дітей

1305 грн -6% 1233 грн
Описание

Опис

- Ідеальний подарунок для хлопчиків або дівчаток: великодні подарунки для хлопчиків 5-6 років, подарунки для дівчаток, 3 упаковки дитячих рацій для хлопчиків, подарунки на день народження. Відмінно підходить як для зайняти в приміщенні, так і для активного відпочинку, таких як походи магазинами, весняні прогулянки та літні походи.
- Чистий звук та функція блокування клавіш: наші дитячі рації мають класну функцію сповіщення про виклик, чітку та плавну якість звуку з регульованим рівнем гучності. Оснащений функцією блокування клавіш, дітям нелегко змінювати канали, щоб підвищити задоволення від взаємодії батьків та дітей.
- Ергономічний дизайн: маленький та легкий корпус дозволяє дітям легко використовувати, а всього 90 г на рацію легко носити із собою, вони зручно помістяться у дитячих руках завдяки ергономічному дизайну. Проста кнопка «натисні та говори» робить цю іграшку простою у використанні для дівчаток від 3 до 12 років.
- Perfect Adventure Kids Outdoor Toys: ситуація може включати спостереження за дітьми в режимі реальної години, захист від блукання, інтелектуальну систему сигналізації тощо. .
- Простота у використанні та регулювання гучності: за допомогою простої кнопки «Натисні та говори» ваша дитина одразу зможе почати грати. Негайне задоволення прямо з коробки. Гучність, що регулюється, забезпечує приємне прослуховування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары