Все категории
Добавить товар

Іграшки-динозаври joyfia для дітей, вантажівка для перевезення динозаврів

621 грн
Описание

- [Іграшки з динозаврами для дітей]Ігрові набори з динозаврами для хлопчиків і дівчаток включали екскаватор динозаврів, автомобіль-перевізник динозаврів, дві маленькі фігурки динозаврів, дерево, викрутку і ящик для зберігання. Легко носити з собою, не псується, підходить для ігор у приміщенні та на вулиці.
- 🦕【Розвивайте практичні навички】Кожен крок чітко пояснений у докладній інструкції та простий для розуміння. Дітям потрібно збирати кожну частину самостійно, що може розвинути зорово-моторну координацію та стимулювати уяву динозаврів.
- 🐱‍🐉【Висока якість та довговічність】Вантажівки-динозаври виготовлені з нетоксичного АБС-пластику, стійкі до падінь та не мають гострих країв, які можуть поранити ваших дітей. Батарея не потрібна, просто штовхайте іграшкову вантажівку вперед. Безпечно для вашого малюка досліджувати світ динозаврів.
- 🚛【Вантажівка для перевезення динозаврів】Робочі частини екскаватора можна висувати, а задня візок вантажівки використовується для перевезення невеликих фігурок динозаврів. Примітка. Він містить дрібні деталі, допоможіть дитині правильно її використовувати, остерігайтеся ковтання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары