Все категории
Добавить товар

Автокресло britax romer автокрісло king ii ls кресло машину крісло брітакс ромер

5000 грн
Описание

Одно из самых безопасных кресел для малышей марки Britax-Romer. Универсальный цвет - подойдет и мальчику, и девочке.
Автокресло Britax-Romer King II Ls. Причина продажи - ребенку уже маловато.
В ДТП, ударов и т.п. не было, домашних животных (котов, собак и т.п.) нет и в машине конечно же не возили (запахов и следов от когтей конечно же тоже нет)
Ребенка пересадили в это кресло уже с 7.5 мес (т.к. был довольно крупный дня своего возраста+теплая одежда добавляла объем и в меньше кресло уже не влазил).
Легко закрепить в машине обычным ремнем. Чехол съемный, стирала детским антиаллергенным био-гелем.
Описание ниже - также дополнительно можно найти на просторах интернета.
Торга нет, стоимость окончательная.
отправлю "Новой Почтой", "Укрпочтой" за счет получателя.
Отправки "Новой Почтой" наложенным платежом при минимальной предоплате 500 грн - без предоплаты не отправляю.
Поддержка системы крепления Isofix Нет
Количество точек крепления 5
Допустимый вес ребенка 9-18 кг
Группа 1 (9-18 кг)
Опис Romer автокрісла King II LS (Ромер Кінг II ЛЗ)
Дитячі автомобільні крісла, що випускаються знаменитим німецьким брендом Romer (Ромер), підходять для малюків, які важать не менше 9 і не більше 18 кілограмів, тобто з дев'ятимісячного віку та до чотирьох років. Автокрісло Romer King II LS (Ромер Кінг II ЛЗ), що відноситься до групи І, дуже зручне в експлуатації. Завдяки зручній та легкій системі натягу ременів ви без зусиль встановите його в автомобіль. Досить нахилити автокрісло, закріпити ремінь - і можна вирушати в дорогу з маленьким пасажиром.
Для кріплення необхідні штатні триточкові ремені безпеки, а установка даної моделі здійснюється тільки по ходу руху транспортного засобу, на його задньому сидінні. Про безпеку крихти подбають також вбудовані в само автокрісло ремені безпеки, що кріпляться в п'яти точках. Вони оснащені надійним замком - фіксатором і є складовою системи регулювання зручного підголівника. Щоб автоматично відрегулювати положення ременів, необхідно всього лише потягнути рукою підголівник і вибрати необхідний кут його нахилу.
Переваги Romer автокрісла King II LS (Ромер Кінг II ЛЗ)
Бічні вставки автокрісла Romer King II LS (Ромер Кінг II ЛЗ) глибокі і досить широкі, а сама чаша поглиблена для забезпечення ще більшої захисту маленького пасажира. Враховуючи унікальну систему донатягування ременів, ви зможете бути впевнені в безпеці поїздки для дитини. Якщо автокрісло встановлено правильно, ви це зрозумієте завдяки системі звукової та світлової індикації. Дана модель сертифікована, про що свідчить відповідність європейським стандартам ECE R44/04.
Дитина в автокріслі Romer King II LS (Ромер Кінг II ЛЗ) завжди буде почувати себе комфортно. Підголівник в даній моделі регулюється по висоті, ви можете вибрати одне з семи можливих положень, яке забезпечить зручність поїздки. Спинку даного автокрісла також можна регулювати по куту нахилу, зафіксувавши в одному з чотирьох положень. Про оптимальний для вашої дитини мікроклімат подбають вентиляційні канали, вбудовані в автокрісло. Сама оббивка в моделі Romer King II LS (Ромер Кінг II ЛЗ) знімна, виконана з гіпоалергенних дихаючих матеріалів, догляд за якими не вимагає зусиль. Оббивка просякнута спеціальним складом, що перешкоджає вигорянню кольорів.
Технічні характеристики Romer автокрісла King II LS (Ромер Кінг II ЛЗ)
система кріплень: триточковий ремінь з центральним замком
установка по ходу руху
розміри (ВхШхГ): 67х45х54 см
вага: 10,3 кг
вага дитини: 9-18 кг (9 місяців - 4 роки)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize