Все категории
Добавить товар

Автокрісло recaro young sport б/у

3450 грн -16% 2900 грн
Описание

Крісло б/у в гарному стані
Ціна - 3450 грн
Чохли знімаються
В Києві самовивіз з Осокорків. Можлива пересилка
Recaro Young Sport (Рекаро Янг ​​Спорт) - універсальне крісло, яке підійде практично для будь-якої дитини. Воно не підійде тільки малюкам, які ще не можуть сидіти.

Для пасажирів молодшої вікової категорії передбачений м'який спеціальний вкладиш і власні п'ятиточкові ремені безпеки. Також крісло обладнане автоматичним регулюванням внутрішніх ременів, що забезпечує максимально правильне їх положення, особливо при нахилі спинки крісла.

З покупкою цього практичного крісла вам більше не доведеться його міняти.

Переваги автокрісла Recaro Young Sport (Рекаро Янг ​​Спорт)

Кріплення штатними трьохточковими ременями тільки по ходу руху. Встановлення здійснюється на будь-яке пасажирське сидіння. Установка на переднє сидіння, тільки якщо вимкнена подушка безпеки. Спеціальний фіксатор ременя безпеки більш жорстко закріпить крісло на сидінні.

Дитина до 18 кг (до 4.5 років) утримується в кріслі м'яким п'ятиточковим ременем безпеки, який після досягнення цього віку просто відстібається. Надалі дитина фіксується ременями автомобіля.

Підголівник регулюється і забезпечує захист, як малюка, так і 12 річної дитини. Разом з підголівником по висоті регулюються і ремені.

Це автокрісло оснащене посиленою бічною підтримкою в районі стегон. У комплексі з системою бічного захисту і зручними подушками це охоронить дитину від ударів і утримає при поворотах. Вставки виконані з енергопоглинаючих матеріалів.

Положення сну досягається простим рухом однієї руки.

Характеристики автокрісла Recaro Young Sport (Рекаро Янг ​​Спорт)

вага / вік: 9-36 кг (9 місяців - 12 років)
вага крісла: 8,6 кг.
габарити: 62х48 см. (В х Ш)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Продавец
pidilidi
Pidilidi
Киев
41% выполненных заказов
Была

Похожие товары