Все категории
Добавить товар

Продам дитячий візочок kidex m-fly 2 в 1 (2023 рік випуску)

13000 грн -2% 12800 грн
Описание

Продам дитячий візочок Kidex M-Fly 2 в 1 (2023 року випуску) в кольорі Tiffany (бірюза). Придбали в червні 2023 в дитячому магазині широкої мережі (в користуванні люлька з липня по грудень, з січня - прогулянка). Обирали міцний, надійний, практичний, зручний для дитини візочок, але не за всі гроші світу. Вартість на той момент 18100 грн. Продаємо за 13000 (можливий невеликий торг)!
Повна комплектація (люлька з матрасиком, прогулянка з чохлом на ніжки, рюкзак-сумка для мами (ремінець в комплекті), сумка для покупок (до 5 кг), муфти (щоб не мерзли руки взимку), дощовик, москітна сітка, підстаканник та додатковий матрасик для пеленання в інших місцях) + як бонус віддам 2 непромокаючі наматрасники для люльки!
Характеристики:
Люлька 'виготовлена ​​з органічного пластику, екошкіри та текстилю, яка оснащена системою вентиляції; регульована висота сидіння та зона провітрювання; ортопедичний, коксовий матрасик в бавовняному наматраснику, люлька обшита бавовняним чозлом, який модна відстібнути для прання; є москітне віконечко в капюшоні; верхній захист на ніжки на блискавці + можна прикріпити до капюшона на магніти, щоб вітер не згадував в люльку.
Прогулянковий блок регулюється в 4-х положеннях, розрахований на вагу до 15 кг і має реверсивний дизайн, що дозволяє встановлювати його обличчям "до" та "від" мами. У комплекті передбачені пластикова підніжка із захисним чохлом, бар'єр від ковзання, 5-точкові ремені безпеки, капюшон з москітним віконцем.
Геленепробивні колеса (передні поворотні з можливістю фіксації), гарна амортизація, легко везеться навіть по бездоріжжю.
Причина продажу : часто у від' їздах, тому шукаємо компактніший візочок - прогулянку, який легко складається 1 рукою, на заміну цьому візочку.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize