Все категории
Добавить товар

Бугабу bugaboo універсальна коляска buffalo diesel

23000 грн
Описание

Найкрутезна всесвітньо відома коляска.

Стан ідеальний! Виїжджали машиною гуляти у парк. На колесах не стерти голочки з гуми )) Дощовиком навіть не користувалися.
Дуже крута і стильна. Просто мега топ.
Маневрена, проходить будь-які ями. Амортизація на висоті. Все просто дуже зручно.
Управляти можна одним пальцем, настільки вона гарно і якісно виконана.

Коляска Bugaboo Buffalo Diesel (Бугабу Буффало Дизель) є спільною розробкою двох іменитих брендів Bugaboo (Бугабу) і Diesel (Дизель). Першим було розроблено сучасне шасі підвищеної прохідності, а другим – стильний текстиль з джинсової тканини. Представлена ​​модель вигідно вирізняється серед подібних колясок своїм зовнішнім виглядом, що не залишить без уваги оточуючих її власника. Однак крім стильного оформлення, Bugaboo Buffalo Diesel (Бугабу Буффало Дизель), в першу чергу, дуже зручна для малюка, і дуже практична для його батьків. Вона дуже слухняна в управлінні навіть на найгірших дорогах, і чудово долає заболочені або трав'янисті ділянки шляху. У цій колясці малюкові буде затишно і комфортно цілий рік, у будь-яку погоду!

Bugaboo Buffalo Diesel (Бугабу Буффало Дизель) створена на основі посиленого алюмінієвого шасі з антикорозійним покриттям. Гранично допустиме навантаження на осі коляски становить 33 кілограми, що на порядок більше можливостей продукції конкуруючих брендів. Сітка, розташована під сидінням, здатна транспортувати до 10 кілограмів вантажу, що робить представлену модель чудовою супутницею при походах за покупками. Навіть звичайна ручка управління у неї непроста! За результатами тестування вона витримує понад 6 кілограмів ваги, завантаженого в прогулянкову сумку.

Передні колеса оснащені блокируемим поворотним механізмом, який послужить відмінну службу в людних місцях. Завдяки його наявності і збільшеному діаметру передніх коліс Bugaboo Buffalo Diesel (Бугабу Буффало Дизель) може розгорнутися практично на місці. Ручка управління може бути відрегульована практично під будь-який зріст для максимальної зручності батьків. Представлена ​​модель стане відмінним вибором для автолюбителів, адже в складеному стані вона займе в багажнику місця не більше, ніж запасне колесо. Також передбачена можливість установки на шасі автокрісел Maxi-Cosi (Максі Коси) або Romer (Ромер).

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Продавец
mashaimedved
mashaimedved
Супер-продавец
Днепр
100% выполненных заказов
Была