Все категории
Добавить товар

Фірмова прогулянкова коляска-тростина бренда cybex callisto герма

3300 грн
Описание

Торг

Наша обожнювана прогулянкова коляска Cybex — ідеальне рішення для стильних і активних мамочок). Вона дуже легка, її зручно перевозити й дуже легко складати.

Для мене величезною перевагою було те, що я з двома дітьми без проблем з нею справлялася.
Расцветка унисекс. Їздила в ній дочка).

Коляска в прекрасному стані, всі механізми працюють як годинники, немає жодного вигорілого місця.
Після хімчистки ідеально чиста. Легко розбираються і знімаються всі чохли, механізми м'які. Дуже зручне гальмо. Він натискається і знімається так, що ви не забрудните взуття.

Положення спинки повністю лежачи. Донька чудово, без шкоди для хребта, у ній сопала на прогулянці з 6 місяців.

З нюансів — кілька виїмок на ручці. Випадково зачепила, коли закривала багажник. Вони абсолютно не відчуваються, коли тримайтеся за ручку та візуально не впадають у вічі. Обладнані на двох останніх фото.

Додамо трохи технічних характеристик:
рама з алюмінію
поліуретанові одинарні колеса
передні колеса плавальні, з можливістю фіксації
діаметр коліс 17 см
розміри в складеному вигляді (ДхШхВ) 108х41,5х32,5 см
розміри в розкладеному вигляді (ДхШхВ) 85х53х105,5см
ширина шасі 53 см
вага коляски 8,7 кг

Використання алюмінію під час виробництва рами коляски забезпечило моделі Cybex Callisto (Сайбекс Калисто) невелику вагу. Її легко складати, а в складеному стані коляска займає мінімум місця, тому зберігання можливе і в багажнику будь-якого автомобіля, і у квартирі. У вертикальному положенні Cybex Callisto (Сайбекс Калисто) утримується без сторонньої допомоги. Наявність одинарних поліуретанових коліс невеликого диметра робить цю модель ідеальним рішенням для сімей, які живуть у місті. Усі чотири колеса обладнані пружинними м'якими амортизаторами. Навіть на неякісному дорожньому покритті дитина не відчуватиме тряску. Передні колеса плавальні. Якщо є потреба у збільшенні прохідності, їх можна зафіксувати, скориставшись спеціальним важелем. Гальмівна система в колясці Cybex Callisto (Сайбекс Каллісто) розташовується на задніх колесах. Вона приводиться в дію натисканням на кнопку, яка виведена на ручку керування. Одне натискання — і задні колеса блокуються.

Щоб забезпечити малюкові комфортне положення, досить зафіксувати регульовану за кутом нахилу спинку в потрібному положенні. Це займає кілька секунд. Всього положень чотири, включно з повністю горизонтальними. Завдяки цьому використовувати коляску Cybex Callisto (Сайбекс Каллісто) можна й для прогулянок із новонародженим малюком. Якщо довжина спального місця не задовольняє, можна скористатися висувною підніжкою. У колясці Cybex Callisto (Сайбекс Каллісто) є м'яка комфортна подушка, яка розташовується в зоні голови та плечей малюка. Про захист маленького пасажира подбають і п'ятиточкові ремені безпеки, і знімний бампер.

Ручка в колясці Cybex Callisto (Сайбекс Калисто) дуже зручна в керуванні. Вона оброблена матеріалом, який не дає змогу рукам зісковзувати. Зручності під час прогулянок додає панорамний глибокий капюшон. Він слугує захистом від сонця, вітру та дощу. На капюшоні є накладна кишенька невеликого розміру. У ньому можна зберігати дрібничку, необхідну на прогулянці з дитиною. Капюшон регулюється абсолютно безшумно. Наявність пластикової підніжки, місткий кошик для покупок, який розташовується високо від землі, а також можливість прання знімних чохлів підсилює враження від цього якісного та дуже стильного прогулянкового коляски, який стане в пригоді до чотирирічного віку.

Якщо дитина часто становить дорослу компанію в автомобільних подорожах, на шасі коляски Cybex Callisto (Сайбекс Каллісто) можна встановлювати автокрісло Cybex Aton (Сайбекс Атон) замість прогулянкового модуля.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
liliy...
liliyababiy77934
Одесса
Была

Похожие товары