Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Польська коляска 2 в 1 + брендові іграшки у подарунок

4900 грн
Описание

Коляска польська + якісні брендові іграшки у подарунок!!! (якщо купуєте без торгу).

Коляска замовлена з Польщі, дуже якісна. Куплена в 2016 році за 500 доларів. Колір мятний, дуже ніжний, що підійде і дівчинці і хлопчику. Використовувалася бережно. Покриття з екошкіри, що дозволяє легко доглядати, протирати вологою тканиною. Має маленьке пошкодження на ручці. Є дві сумки: термосумка для мами та містка сумка внизу коляски. Використовувати коляску можна до 3,5 років

Два блоки:

Люлька для новонародженого простора, матрасик знімається, можна прати в машинці. Глибокий капюшон (в обох блоках), регулюється безшумно, є велике вентиляційне вікно та козирок. Є ручка для зручного перенесення. Спинку можна піднімати. Дно з міцного пластику, а борти обтягнені тканиною (їх можна відстібати і прати в машинці). Чохол зимовий з великим козирком, що захищає маля від вітру.
+окремо купувала москітну сітку яка підходить до обох блоків.

Блок прогулянковий можна встановлювати обличчям до мами та навпаки. 5-ти точкові ремні безпеки. Спинка регулюється в 4-х положеннях, підніжка також регулюється. Матрасик сірого кольору відстібається щоб попрати (трішки вигорів на сонці). Є великий чохол на ніжки для зими.

Рама алюмінієва, завдяки чому коляска не важка. Колеса великі надувні, на підшипниках, на пружинах мають мякий хід, дуже зручно гойдати дитинку. Проїде по будь якій дорозі!! Колеса не мінялися, лише пару разів підкачали. Передні колеса поворотні (з можливістю фіксації). Надійне центральне гальмо.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
sveta.k
sveta.k
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары