Все категории
Добавить товар

Дитяча силіконова тарілка, детская силиконовая тарелка, силікон

195 грн
Описание

Набір силіконових посуду для годування дітей від 6 місяців і старше.
1. тарілочка силіконова

2.Ложечка з дерев'яною ручкою і силіконовим наконечником.

РАЗОМ ЗА ЦІНОЮ 250ГРН
ЛИШЕ ТАРІЛОЧКА 200 грн
поїлочка - непроливайка-195

У житті кожної дитини настає вік, коли тільки грудного молока не достатньо для повноцінного розвитку і зростання. І тоді кожна Матуся замислюється про посуд для годування. Посуд для першого прикорму повинна бути безпечною і красивою. Вид посуду обов'язково повинен сподобається і залучити малюка, тоді процес годування буде цікавим і легким. Вже перевірено, що їжа подана красивою посуді стимулює апетит у дитини. А це найголовніше для якісного і повноцінного розвитку малюка.

Правильно організований перший прикорм сформує у дитини правильне і позитивне ставлення до прийому їжі. Ми пропонуємо кращий за якістю набір силіконової посуду.

Можливості цієї Посуду практично необмежені її можна нагрівати в мікрохвильовій печі і навіть заморожувати в морозилці. Догляд за посудом дуже простий і невибагливий, миття в посудомийній машині або вручну.

Коли малюк захоче приступити до прийому їжі самостійно цей набір Посуду так само стане в нагоді Вам. Завдяки прилипающей поверхні на дні піали вона надійно прилипає до поверхні столика для годування і не дає піалі рухатися і перевертатися. Ваша дитина завжди буде чистий і охайний. Силіконова ложечка вимагає окремого опису та уваги, так як для першого прикорму вона має ідеальні характеристики. Силікон по своїй структурі дуже м'який та ніжний, для ясен малюка це кращий вибір. Дерев'яна ручка не дозволить ложці прогинатися і змінювати форму. В маленькій дитячій ручці саме така ложечка буде найзручнішою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Голубой
Размер:
  • Onesize