Все категории
Добавить товар

Портативний підігрівач для дитячих пляшечок котик із usb виходом

295 грн
Описание

особливості:
1. Підключіть підігрівач до банку електроживлення (павербанк), комп'ютера, автомобіля і т.д., щоб нагріти пляшечку з молоком або дитячим харчуванням. Надайте дитині теплу їжу в будь-який час і будь-де.
2. Використані екологічно чисті та нетоксичні матеріали.
3. Використовуйте низьковольтні напруги 5В, 1-2А для нагрівання та підтримки постійної температури, забезпечення безпеки нагрівання.
4. Може працювати від будь-якого пристрою з виходом USB, Також працює від будь-якого Павер Банку з виходом USB

Зручність: підігрівач дитячих пляшечок гарантовано вирішить вашу проблему необхідності підігрівати пляшечки в дорозі, оскільки він забезпечує швидкий і простий спосіб підігріти пляшечку без чайника або плити.
Економія часу: це заощадить ваш час у дорозі, оскільки можна швидко розігріти пляшку всього за дві хвилини! Чи можна вдома так швидко нагріти пляшечку вашої дитини?
Контроль температури: Батькам часто важко встановити правильну температуру пляшки. Нам також вдалося вирішити це… дозволивши батькам контролювати температуру пляшечки, гарантуючи, що вона нагріта до потрібної температури для їхньої дитини. Є три режими нагрівання!
Універсальність: унікальний універсальний продукт, який можна використовувати вдома, в машині або в дорозі, що робить його незамінним предметом для зайнятих батьків.
Характеристики:
Матеріал: бавовна + спандекс
Розмір: 28*13см

Комплектація:
Портативний підігрівач для дитячих пляшечок
Кабель Type-C – USB
Сумочка чохол для перенесення
Інструкція

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Синий
Размер:
  • Onesize