Все категории
Добавить товар

Пляшка для промивання носа, аспіратор для дітей і дорослих, 30

245 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Аспіратори
Торг

Пляшка для промивання носа, аспіратор для дітей і дорослих, 300 мл.

Комплектація: пляшечка 300 мл із клапаном на днищі; вигнутий носик; 2 змінні багаторазові насадки (дорослі та дитячі)

Додавайте фізіологічний сольовий розчин і будьте здорові! (руководство нижче)

Лікування риніту, гаймориту, нежитю та інших застудних захворювань 

1 Piece Nasal Wash Bottle 300ml Adult And Children Nasal Cavity And Nasal Wash Bottle Physiological Saline Rhinitis Manual

• Велика місткість: ця пляшечка для промивання носа місткістю 300 мл ідеально підходить як дорослим, так і дітям.

• Фізіологічний розчин: Фізіологічний розчин у пляшці для промивання носа допомагає очистити та зволожити порожнину носа.

• Ручне керування: Ця пляшечка для промивання носа призначена для ручного керування, що спрощує використання й контроль потоку розчину.

• Аксесуар для особистого догляду за здоров'ям. Як аксесуар для особистого догляду за носом ця пляшечка для промивання носа є важливим інструментом для підтримки здорової порожнини носа.

Позбавтеся дискомфорту. - Пляшечки для чищення носа допомагають полегшити симптоми звичайного подразнення носа, як-от сена лихоманка, дим, риніт, чхання, міське забруднення тощо. Пляшечки для чищення носа м'яко видаляють бруд, пил та інші забруднення.

Підходить для носа будь-якого розміру, підходить для дорослих і дітей, очищає і зволожує ніс.

Доглядайте носові ходи. Ніс — це повітряний фільтр вашого тіла та перша лінія захисту від частинок, що переносяться повітрям, тому експерти рекомендують регулярний догляд за носом.

КОМПЛЕКТАЦИЯ:

1 шт., 300 мл, домашня пляшечка для промивання носа для дорослих і дітей, пляшечка для промивання носа та носа.

Аспіратор розроблений спеціально для безболісного видалення слизу з носа дитини та дорослих.

   Дизайн продукту розроблений фахівцями Salmiomo з урахуванням фізіологічної структури людського носа. Асоціація охорони здоров'я рекомендує регулярне очищення носової порожнини, як дітям, так і дорослим, для видалення бруду, пилку, післяопераційного залишку, кімнатного пилу. Спеціальний пристрій призначений для видалення слизових виділень із носа.

    Застосовується у разі ринітів, синуситів та інших захворювань, що супроводжуються нежитю. Товар не має вікових обмежень, підходить для використання з перших днів життя.

    Комплектація: пляшечка 300 мл із клапаном на днищі; вигнутий носик; 2 змінні багаторазові насадки (дорослі та дитячі)

РУКОВОДНІСТЬ:

Як використовувати:

1. Насипте приблизно 3 г морської солі (напівпанчохи) у пляшку для води, потім додайте теплу воду 300 мл.

2. Будь ласка, переконайтеся, що температура води в зоні 37 °C. Розмішайте сіль до повного розчинення, а потім затягніть кришку.

3. Виберіть правильну насадку: обов'язково використовуйте наконечник для дитячого промивання. Діти не можуть використовувати наконечник для дорослих.

4. Правильна постава: Тримайте верхню частину тіла нахиленою вперед і злегка нахиліть голову, утримуйте пляшку догори дном і акуратно вставте кінчик в одну ніздрю. Розслабтеся, злегка відкривайте рот і дихайте (через рот). Не затримуйте дихання, не пропускайте дихання через ніс. Натисніть кнопку клапана в нижній частині пляшки з водою й розчин буде автоматично текти. Не натискайте на пляшку. Розчин затече в ніздрю, прочистить носові пазухи, а потім виведе з іншої ніздрі. Повторити процедуру з другою ніздрею.

Specifications
Size

300ml

Brand Name

BeeChip

Item Type

Personal Health Care Accessories

Origin

Mainland China

Number of Pieces

One Unit

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой

Похожие товары