Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Продам ванночку дитячу ok baby

617 грн
Описание

Виробник: OK Baby

Торг

Якщо у вашій родині з'явився новонароджений малюк, то для його батьків буде необхідна дитяча ванна з анатомічною гіркою і термодатчиком. Цей аксесуар потрібен для того, щоб ваш малюк був завжди чистий і доглянутий. Крім того, водні процедури завжди корисні для організму, що росте, — вони заряджають вашого малюка енергією та зміцнюють його здоров'я.
Купання дитини не повинно створювати їй дискомфорту, тому ванночка має плавні контури без гострих кутів. Процес купання має бути максимально комфортним і корисним, тому необхідно стежити за температурою води. Для цього у ванні передбачений спеціальний датчик температури води.
Під час купання важлива також безпека маленької дитини. Для цього передбачена спеціальна анатомічна гірка, що дає змогу утримувати малюка в правильному положенні, а спеціальне антиковзне покриття утримує малюка від зісковзування.
Ванночка може бути встановлена як у дорослу ванну, так і на спеціальну підставку для дитячих ванночок Ok Baby.
Обслуговування ванночки досить просте. Воду можна спустити через спеціальний зливний отвір. Для активації корка зливного отвору активується за допомогою спеціального ключа. 
Колір: жовтогаряча;
Розміри, см: 28х54х94;
Вік: 0- 12 місяців;
Допустима вага, кг: до 10;
Виробництво: Ok Baby, Італія.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Оранжевый
  • Оранжевый
Пол:
Для девочек
Продавец
ekate...
ekaterina523175
Новоукраинка
Была

Еще продаю

Похожие товары