Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Дитяча олійка baby

146 грн
Описание

Тип: Масло
Кілька примірників у наявності

Опис Товару
Дитяче масло для тіла бездоганно справляється з завданням дбайливої ​​турботи, делікатного зволоження і ефективного заспокоєння епідермісу, забезпечує пом'якшення та зволоження шкіри, сприяє утворенню невидимого бар'єру, який для шкіри дитини буде служити захистом від зовнішніх подразників - можна використовувати під час зміни підгузника для уникнення подразнень, після водних процедур або під час дитячих масажів.

* Масло для тіла Baby бездоганно справляється з завданням дбайливої ​​турботи, делікатного зволоження і ефективного заспокоєння епідермісу.
* Забезпечує пом'якшення і зволоження шкіри.
* Сприяє утворенню невидимого бар'єру, який для шкіри дитини буде служити захистом від зовнішніх подразників.
* Можна використовувати під час зміни підгузника уникнути подразнень, після водних процедур або під час дитячих масажів.
* Не містить парабенів, SLES, SLS, сульфатів і барвників. Не містить ароматизаторів.
* Дерматологически протестована і абсолютно гіпоалергенна, підходить для чутливої ​​шкіри.

Інструкція По Застосуванню
Налийте невелику кількість масла на долоні і розітріть, щоб зігріти його, потім акуратно нанесіть на шкіру. Малюкам наносите масло ТІЛЬКИ на суху шкіру.

Склад
Головний компонент - масло огуречника.

Isopropyl Palmitate, Olus Oil, Octyldodecanol, Sweet Almond Oil/Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Borage Oil/Borago Officinalis Seed Oil, Tocopheryl Acetate.

115 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для девочек

Похожие товары