Все категории
Добавить товар

Органічна дитяча олія, крем для підгузка та шампуні friendly orga

225 грн
Описание

Виробник: Friendly Organic
Тип: Шампунь

Friendly Organic - американський бренд органічних товарів для дому та дітей.
Органічна дитяча косметика Friendly Organic створена для догляду за ніжною і чутливою шкірою малюків.

Підходить для догляду за новонародженими.

1) Органічний дитячий шампунь-гель Friendly Organic з екстрактом вівса підходить для використання навіть для самих маленьких.

Завдяки своєму повністю натуральному складу не подразнюжє ніжну шкіру, не визиває лупи і свербіж. Невагома піна добре змиває жир і пил з шкіри малюка, не залишаючи на ній плівку і повністю змиваючись. Містить органічну оливкову олію, підходить для чутливої ​​шкіри. Екстракт вівса багатий цинком, залізом, магнієм, які допомагають волоссю рости швидше і ставати міцнішими.

2) Органічний дитячий крем під підгузник Friendly Organic виготовлений з натуральних інгредієнтів. Він відновлює оптимальний водний баланс шкіри малюка, забезпечує глибоке зволоження, живлення, чинить бактерицидний та заспокійливтй ефект, загоює ранки та тріщинки.

3) Органічна дитяча олійка Friendly Organic створена для догляду за ніжною і чутливою шкірою малюків.
Вона живить і пом'якшує шкіру, не залишаючи на ній жирної плівки. Підвищує захисні функції, знімає роздратування, легко вбирається. Не містить мінеральної олії, силіконів, продуктів нафтовиробництва, синтетичних ароматизаторів і барвників.
До складу входять мигдальна і оливкова олії, не провокує подразнень. Гіпоалергенна. Підходить для щоденного використання.
Усе, що є на фото, є в наявності.
Шампунь без запаху–275 грн
Шампунь з екстрактом вівса—275грн
Крем під підгузок—225грн
Дитяча олійка—225
Комплект( шампунь, олійка та крем)—750грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары