Все категории
Добавить товар

Підгузки dada "extra care" 4 maxi (7-18 кг, 50 шт.)

190 грн
Описание

Всесвітньо відомий польський бренд Dada випустив якісні підгузки преміумкласу Premium 4 Maxi, які сподобаються навіть найвимогливіші батьки. Ці одноразові підгузки забезпечують не тільки чистоту та сухість, а й свіжість упродовж 12 годин. Водночас розробники враховували анатомічні особливості малюків вагою 7-18 кг.

Ультратонкі підгузки вирізняються підвищеною легкістю й зовсім не сковують рухів маленьких непосид. Вони не завадять досліджувати світ, грати та спілкуватися, бути активним і веселим. Виробник подбав про те, щоб шкіра малюка дихала. Просочення екстрактом алое чудово слугує антибактеріальним засобом.

Еластичні манжети в зоні спинки та ніжок запобігають протіканню. Водночас матеріал, який використовується виробником, такий ніжний, що навіть у разі тривалого використання не виникає відчуття дискомфорту, не подразнює й не фарбує шкіри. Широкі липучки забезпечують надійну фіксацію, водночас вони розтягуються до необхідного розміру. Відмітна риса підгузків фірми Dada — повномірність: вони підійдуть як великим діткам, так і діткам звичайної комплекції.
Вага дитини: 7-18 кг
Комплектація: 50 шт
Виробник: Dada Зроблено в: Польща

Докладніше: про оплату та доставку телефоном

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары