Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Мінітеплиця

285 грн
Описание

У цій теплиці використовується агроволокно нового покоління

Ми використовуємо агроволокно, якість якого підтверджена дослідженнями. Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБІП України) проводив дослідження, за допомогою яких отримане підтвердження гарної якості агроволокна Agreen. Досліджування проводилися під керівництвом д-ра з/х наук Зинія Діонісовича Сича та директора Нії рослинництва М. Макаренка.

Використання агроволокна Agreen, на прикладі вирощування огірків, дало змогу збільшити врожайність на 5,1 т/га до 37,3 т/га. Завдяки використанню агроволокна Agreen урожай вдалося зібрати на 10 днів раніше призначеного терміну.

Ці дослідження проводилися впродовж травня-юня 2012 року. Під час досліджень температура відрізнялася від середніх щорічних показників, вона була вищою за норму. Якщо весна буде прохолодною, то врожайність підніметься ще більше.

Завдяки технологіям нашої компанії, вдосконалена італійська технологія виробництва, яка адаптована під кліматичні умови України.
Міцність на розрив, що на 35% перевищує аналоги.
Гарантія однорідної щільності матеріалу.
Захист агроволокна від ультрафіолетових променів збільшений до 4%.
Нитка волокна безперервна, по всій площині матеріалу.
Запатентована й унікальна технологія ноу-хау «Strong-2-Edge ©» для з'єднання полотен агроволокна ТМ Agreen.
Висока стійкість агроволокна за морозу, завдяки підвищеній еластичності нитки.
Використання розраховане мінімум на 4 сезони.
Стабільність якості гарантує італійська лінія та система контролю виробництва.
Сталеві дуги з ПВХ обплетенням

Для кріплення ми використовуємо у своїх парниках і мінітеплицях металеві дуги, ізольовані в ПВХ обплетення. Завдяки ПВХ обплетенню сталеві дуги не піддаються корозії й не іржавіють, міцніші та довговічніші, ніж пластикові.

За відгуками покупців можна зробити висновок, що використання металевих дуг практичніше, ніж використання пластикових. Досить часто пластикові дуги ламаються під час встановлення теплиці, також під час монтажу необхідно додатково використовувати кілочки для кріплення, які часто гнуться.

Мінітеплиця Парфух дуже проста у використанні, оскільки продається в зібраному вигляді. Дуги парника вже прошиті агроволокном Agreen 30 щільності, що неабияк спрощує процес встановлення.

Встановлення парника
Для встановлення мінітепліці спочатку необхідно розчистити та вирівняти місце, де буде встановлене будівництво.

Розкрити паковання мінітепліці Парник;
Розтягнути парник на заздалегідь підготовленій грядкою;
Для вирощування розсади:

виробляється полив (бажано теплою водою), закладка мініпарника для розсади виробляється найчастіше в березні, земля ще холодна.
виробляється висаджування насіння.
Кінці дуг мінітепліці впритулити в ґрунт, водночас трохи утрамбувати землю для їх закріплення;
З торцевих сторін агроволокно треба натягнути з невеликим зусиллям, зібрати в пучок і зафіксувати. За потреби, мінітеплицю парників, можна переставити на інше місце без жодних зусиль. Перед тим, як прибрати мінітеплицю на зберігання, її необхідно скласти гармошкою. Але спочатку агроволокно та дуги треба очистити від бруду та сміття сухою серветкою або, якщо є сильні забруднення, за допомогою води та губки або тканинної серветки. Перед відправленням на зберігання всі частини парника потрібно добре просушити.

Состояние: Новое
Продавец