Урожай Овочеві
Склад препарату: Мікроелементи г/л (див. таблицю)
Композиція амінокислот (22,5 г/л) та цукрів рослинного походження (6,5
мг/см3).
Комплекс біологічноактивних речовин бактеріального походження: фітогормони
(ауксини - 1,5 г/л, цитокініни - 0,03 г/л), полісахариди продуцентів (не менше
1,2%).
Упаковка: Каністра 1, 5, 20 л.
Термін придатності: 24 місяці.
Умови зберігання: Зберігати за t° від -5 до +25°С в сухому, захищеному від
прямих сонячних променів місці.
N
P2O5
K2O
MgO
SO3
Mn
B
Cu
Fe
Mo
Zn
84
181
20
5
108
4,5
2,5
8,5
3,8
0,2
2
Приготування робочого розчину
Добриво розчиняють у не жорсткій воді, яка не містить хлору з температурою не
нижче 10°С.
Перед додаванням препарату в воду, його рекомендовано збовтати. Допускається
наявність незначного осаду, який утворюється при тривалому зберіганні і
розчиняється при збовтуванні або додаванні у воду. Осад не впливає на якість
та ефективність добрива.
Добриво Урожай Овочеві сумісне з агрохімікатами, біопрепаратами та
стимуляторами росту. При приготуванні багатокомпонентних бакових сумішей
рекомендовано проводити попереднє змішування для перевірки стабільності
робочого розчину
Готовий робочий розчин необхідно використати впродовж 6 годин.
Інструкція застосування
Обробку проводити в ранковий чи вечірній час, або за хмарної погод, за
температури повітря не вище +25°С.
Норми витрат
Картопля
Строки та спосіб обробки
Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)
Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)
Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посадкою
бульб
200 - 300
10 - 15
Обприскування при висоті рослин 15 - 20 см
30 - 40
10
Обробка перед цвітінням
Томати, перець, баклажани
Строки та спосіб обробки
Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)
Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)
Полив одночасно з посадкою розсади
100 - 150 на 50 л води
в лунку вносять 0,3 - 0,5 л розчину
Обробка перед цвітінням
15 - 20
5 - 10
Після цвітіння в період формування плодів через кожні 15 - 20 діб
20 - 30
Внесення з поливом (крапельне зрошування)
2,0 - 3,0 мл препарату на 1 л води
Огірки
Строки та спосіб обробки
Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)
Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)
Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посівом
насіння
250
10 - 15
Обробка у фазу 6 - 8 листків
20 - 30
Обробка у фазу 10 - 12 листків
20 - 30
Капуста
Строки та спосіб обробки
Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)
Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)
Полив одночасно з посадкою розсади
100-150 на 50 л води
в лунку вносять 0,3 - 0,5 л розчину
Обробка у фазу утворення розетки
10 - 15
10
Обробка у фазу формування головок
15 - 25
Морква, столовий буряк
Строки та спосіб обробки
Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)
Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)
Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посівом
насіння
250
10 - 15
Обробка у фазу 4 - 6 справжніх листків
10
5 - 10
Обробка у фазу змикання листя у рядках
15 - 25
Обробка у фазу змикання листя у міжряддях
20 - 30
Цибуля, часник, кріп, петрушка
Строки та спосіб обробки
Норма добрива, мл/100 м2 (сотку)
Витрата робочого розчину, л/100 м2 (сотку)
Обробка ґрунту в передпосадкову культивацію або полив одночасно з посівом
насіння
200 - 300
10 - 15
Обробка у фазу 4 - 5 справжніх листків
15 - 20
5 - 10
Обробка у фазу 6 - 7 справжніх листків
20 - 25
Через кожні 10 - 15 діб (остання обробка за 10 - 14 днів до збору урожаю)