Фітоніс
Fitonis - антистресант із стимулюючим ефектом, що сприяє швидкому відновленню
біохімічних процесів та стимулює ріст рослин після стресу.
Завдяки спеціально підібраному складу, Fitonis сприяє швидкому відновленню
біохімічних процесів у рослині. Дія препарату забезпечує швидкий синтез
захисних білків, які підвищує стійкість до подальшої дії стресових факторів.
Fitonis активує ріст кореневої системи, що покращує поглинання елементів
живлення та вологи. Це забезпечує відновлення активності фотосинтезу та
розвитку рослин.
Склад препарату
Бактерії роду Bacillus subtilis з титром не менше 1х107 КУО/мл, амінокислоти,
органічні кислоти, мікроелементи, стимулятори росту, ПЕГ, ад'юванти.
Препаративна форма: Рідина
Упаковка: Каністра 1, 5, 20 л
Норма витрат: Залежить від культури та фази росту.
Термін придатності: 9 місяців за t° від +2 до +15°С
Вигоди від використання
✓ Швидке відновлення рослин після стресу.
✓ Fitonis стимулює ріст та розвиток рослин навіть при низьких температурах.
✓ Антистресант активізує фізіологічні та біохімічні процеси.
✓ Fitonis ефективно відновлює рослину після заморозків та хімічного опіку
гербіцидами.
✓ Сприяє росту та розвитку рослин після промивання грунтових гербіцидів.
✓ Fitonis впливає на рівномірне покриття листя рідиною.
Інструкція застосування
Не рекомендується застосовувати «Fitonis» із препаратами, які містять мідь,
сірку.
Перед застосуванням в баковій суміші рекомендується провести тест на випадання
осаду.
Перед додаванням в робочий розчин препарат рекомендовано збовтати.
Не рекомендується додаткове внесення ад'ювантів, оскільки до складу препарату
входить власний комплекс адювантів.
Увага! Не додавати «Fitonis» в бакову суміш з pH. менше 5,5.
Спосіб обробки та норми витрат
Культура
Фаза застосування
Норма, л/га
Зернові
На ранніх фазах (до появи прапорцевого листка)
0,4-0,5
Після появи прапорцевого листка
0,5-0,75
Кукурудза, соняшник
До появи 7-го листка
0,4-0,5
Після появи 10-го листка
0,5-1,0
Соя, ріпак
До фази цвітіння
0,4-0,5
У фазу наливу зерна
0,5-0,75
Плодово-ягідні та овочеві
Обробка протягом вегетації
0,5-1,5