Середньопізній гібрид голландської селекції. Вегетаційний період від сходів до
збирання врожаю 90-100 днів.
Плід коротко-овальний із середньою масою 2,2 кг, золотисто-оранжевого окрасу.
М'якуш білий з рожевим відтінком, соковий, сладкий, дуже ароматний.
Сорт відзначається високою стабільною урожайністю та транспортабельністю,
стійкістю до хвороб та попелиці.
Вирощують розсадним та безрозсадним способом. В умовах західних областей
вибирають теплі, південні схили. Для отримання розсади насіння висівають у
горщики 5-10 квітня. Сходи з'являються на 7-8 день. Висаджують у відкритий
ґрунт 15-20 травня не пошкоджуючи кореневої системи за схемою 140x70 см. Після
посадки бажано зробити тимчасрві накриття з плівки. Прямим висівом у ґрунт
вирощують тільки в Південних районах. Сіють у лунки по 2-3 насіння після 5
травня на глубину 5-6 см за схемою 140x70 см. У фазі 4-5 справжніх листочків
рослини проривають, залишаючи по 1 рослині в лунці.
Потребує легких, добре освітлювальних, поживних ґрунтів.