Все категории
Добавить товар

Пробки мінepaловлені для проращення сем'ян

3 грн
Описание

Тип культури: Інший тип

Пробки призначені для пророщування насіння. Для того, щоб проростити насіння будь-якої культури в пробці, необхідно попередньо просочити водою, потім зробити в ній заглиблення, помістити туди насіння і зверху прикрити. Пробки необхідно періодично зволожувати для того, щоб зберегти вологу.
Потім корки поміщаються в касети або ящики та нариваються темною плівкою до моменту появи виходів. Після сходження паростків (достатнього розміру) корка пересаджують у ґрунт (вулиця, теплиці тощо) Розмір 5х5х6 см.
ПЕРЕВАГИ: 1)Базальтовий корок сприяє росту кореневої системи (дає їй змогу дихати й краще розвиватися) 2) Накопичує та затримує вологу безпосередньо біля коренів (що дає змогу зменшити кількість води для поливання та частоту поливів)
3) Екологічно чиста й безпечна, не містить жодних шкідливих домішок, а найголовніше — без шкідливих смол ( фенольних тощо) ІТОГ: гарний розвиток кореневої системи, утримання вологи безпосередньо біля коренів і зменшення поливання.
Найважливіший позитивний чинник корка з базальтового волокна — це економія води для поливання (як мінімум удвічі) Накопичує та затримує вологу безпосередньо біля коренів, так само зменшує частоту поливання — це дасть змогу заощадити Ваші фінансові витрати на воду та час.

Состояние: Новое
Зроблено в Україні?:
Производство
Продавец
maksim60946
maksim60946
Днепр
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары