Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.
Щодо пророщування
- Наш овес – цільний. Проте де-не-де трапляються подріблені зернинки.
- Для ідеального пророщування використовуйте лише цільне зерно.
- Тому рекомендуємо перебрати овес перед пророщуванням.
Чим корисний овес?
###
- Джерело повільних вуглеводів — на 100 г продукту 55 г вуглеводів. Повільні вуглеводи дарують тривалу ситість, енергію та не підвищують рівень цукру в крові.
- Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
- Містить клітковину, яка всмоктує і виводить з кишківника шлаки та токсини.
- Містить у великій кількості такі вітаміни:
- вітамін В1 (31% від денної потреби),
- холін (22% від денної потреби),
- біотин (30% від денної потреби).
Всі вони пришвидшують обмінні процеси та живлять клітини організму.
- Цінне джерело марганцю і цинку, які укріплюють кістки та імунну систему.
Як використовувати овес ?
###
- Використовуйте для:
- пророщення,
- додавайте пророщені зерна у готову кашу або посипайте салати,
- пророщений овес можна висушити, змолоти й використовувати як борошно, шрот або панірування для м'яса й риби.
- варіть із вівса каші та супи,
- готуйте лікувальні відвари й настоянки.
- Ділимося нашим рецептом каші з пророщеного вівса.
Додайте до пророщеного вівса 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на ваш смак,
теплу воду та перемішайте. Сніданок подано:)
Як проростити овес?
###
- Залийте 1-2 ст. л. вівса водою у скляному посуді й залиште на ніч.
Зранку промийте, злийте воду і залиште вологим на день. Ввечері знову промийте
і залиште на ніч.
Вранці у вас вже будуть готові вівсяні проростки. Можна зразу ж додавати до
сніданку:)
- Радимо вводити проростки поступово у раціон. Вони мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Тому спершу вживайте не більше 2-3 ст. л. проростків на день. А згодом кількість можна збільшувати.
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Овес містить глютен, тому не варто вживати при його непереносимості.
Детальніше
###
- У вівсі БУДЕ попадатися лушпиння. Якщо на ваш погляд лушпиння дуже багато - рекомендуємо промивати або перебирати овес перед приготуванням. У воді лушпиння підійметься та його буде легко відділити,
- Якщо ж ви віддаєте перевагу лише очищеному вівсу - то даний сорт вам може не підійти.
* * *
Більше про овес читайте ТУТ.
* * *
Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям,
спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою
вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики ракових
захворювань.
* * *
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду
продукту.