Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Набір садових меблів just relax acapulco black з ротангу

7500 грн
Описание

Кількість місць: 2
Матеріал: Ротанг

Кілька примірників у наявності

Літній відпочинок на природі стане ще приємнішим зі зручним та привабливим комплектом меблів «Акапулько». Набір виконаний вручну з міцного штучного ротангу чорного кольору на чорному металевому каркасі.

Комплект складається з функціонального столика і двох зручних крісел. Стільниця виконана із загартованого скла, що забезпечує матеріалу стійкість до високих температур і механічного впливу. Дизайн крісел відрізняється плавними вигинами, які дозволяють максимально розслабитися і зручно відпочити.
Завдяки застосуванню сучасних технологій у виробництві штучного ротангу, меблі мають відмінні характеристики зносостійкості, а також презентабельний зовнішній вигляд.
Набір перед відправкою компактно упаковується – це дозволяє мінімізувати витрати на доставку. Крісло і столик збираються, за лічені хвилини.
Комплект садових меблів «Акапулько» – чудове рішення для створення затишної атмосфери як на веранді чи балконі, терасі заміського будинку, так і на відкритих майданчиках піцерій, кав’ярень, пляжних кафе та барів.

Розмір 2-х крісел:

Довжина 73см.
Ширина 72см.
Висота 88см.
Допустиме навантаження до 130 кг.

Розмір столу:

Висота 52см.
Діаметр 47см.
Скло загартоване 5 мм.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары