Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Шланг 45 м

390 грн
Описание

Виробник: X-hose
Тип: Поливальні шланги

Кілька примірників у наявності

Поливальний диво-шланг X-Hose (Ікс Хоз), який збільшується в розмірах.

Поливальний шланг — це необхідна річ на кожній дачній ділянці. Він потрібен і для поливання розсади в парнику, для зрошення ґрунту на грядках і клумбах у посушливу погоду, і для миття автомобіля. Сам шланг неймовірно маленький і легкий. Його зовнішній шар виготовлений із тканинного матеріалу темно-синього кольору та має гофровану структуру. На обох кінцях шланга розташовані перехідники з різзю, один — для під'єднання до водопровідного крана, а інший — до насадки. Перехідники чорного кольору та виготовлені з міцного пластику.

Характеристики та комплектація:
Шланг X-Hose виготовлений із використанням інноваційних технологій. Він складається з двох шарів:

Внутрішній шар — зроблений із міцного й еластичного латексу. Завдяки використанню цього матеріалу, шланг під напором води збільшується в дину та завширшки втричі, а після використання знову стискається до компактних розмірів.

Зовнішній шар — зроблений із нейлону, зібраного складками. Цей матеріал стійкий до механічних пошкоджень і зношування, тому він утворює надійний захисний чохол, який оберігає шланг від сонячних променів, заломів і псування. Крім того, гофрована структура забезпечує цьому пристрою особливу гнучкість і рухливість.

Доставка по Україні Новою поштою.

Телефонуйте або пишіть прямо зараз.

Дивіться інші свої оголошення!

З питань ОПТА в личку або +38**********.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец