Все категории
Добавить товар

Еко- засіб для миття посуду

146 грн -7% 136 грн
Описание

ЕСОзасіб натуральний для миття посуду ефективно та швидко розчиняє жир навіть у холодній воді. Містить природний антибактеріальний комплекс.  Не пошкоджує шкіру рук.

EКОзасіб натуральний для миття посуду

136 грн

Спосіб застосування

Нанесіть декілька крапель засобу на вологу губку або розчиніть його у воді. Вимийте посуд, потім ретельно ополосніть водою.

Умови зберігання. Зберігати в недоступному для дітей і домашніх тварин місці, захищеному від дії прямого сонячного світла, за температури від 0 °С до +30 °С. У разі замерзання після розморожування засіб повністю відновлює свій зовнішній вигляд і властивості.

Застереження. Уникати ковтання та контакту з очима. У разі потрапляння засобу в очі промити їх проточною водою. За потреби звернутись до лікаря. При підвищеній чутливості шкіри рук використовувати гумові рукавички.

Опис

ЕСОзасіб натуральний для миття посуду ТМ GREEN MAX (500 мл) з екстрактом червоного грейпфрутa та гранатa ефективно та швидко розчиняє жир навіть у холодній воді. Засіб містить природний антибактеріальний комплекс. Завдяки вмісту органічного гліцерину дбає про шкіру рук.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 500мл
Объем:
500 мл