Все категории
Добавить товар

Натуральний пом’якшувач тканин з кокосовою олією naturdays, 1000 мл

279 грн
Описание

Натуральний пом’якшувач тканин з кокосовою олією NATURDAYS, 1000 мл
Опис товару
Пом’якшувач тканин NATURDAYS виготовлений на 100% з рослинних активних речовин, які глибоко проникають у волокна тканин, забезпечуючи вашим речам м’якість й первинну пухнастість. Засіб полегшує процес прасування. Підходить для білих і кольорових речей. Пом’якшувач надовго лишає приємний свіжий аромат щойно випраної білизни. Не залишає слідів. Не містить барвників, парабенів, фосфатів та оптичних відбілювачів.
Вага
1000 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання. Для машинного прання: при пранні у стандартному режимі влити 15 мл (1 ковпачок) засобу в кювету для кондиціонера на 4-5 кг білизни. Для ручного прання: додати 10 мл засобу у воду для ополіскування.
Застереження
Уважно прочитати інструкцію із застосування. Після використання засобу ретельно вимити руки. Уникати тривалого контакту рук із засобом, щоб не пошкодити шкіру. Тримати подалі від дітей та харчових продуктів. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не ковтати! У разі проковтування негайно звернутися до лікаря. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
<5% катіонні ПАР, гуарова камедь, тензид цукру (рослинна неіоногенна ПАР), кокосова олія, віддушка, консервант.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:

Похожие товары