Все категории
Добавить товар

Средство для мытья посуда fairy нежные руки - ромашка и витамин е, 450 мл.

89 грн -5% 85 грн
Описание

Перед замовленням, будь ласка, УТОЧНЮЙТЕ наявність ☺️🙌

Не всі товари з мого профілю знаходяться на одному складі, тому якщо бажаєте замовити декілька товарів - уточніть чи зможуть вони поїхати однією посилкою 😉

Procter&Gamble — всесвітньо відома компанія з представництвами в понад вісімдесятьох країнах. Продукції, що випускається, довіряють споживачі в усьому світі. Понад 300 торгових марок успішно продаються у 140 країнах світу, а річний оборот становить 76,5 млрд доларів США.

Fairy Ніжні руки — рідкий засіб для миття посуду з компонентами ромашки та вітаміном Е для захисту ваших рук. Також може використовуватися для миття скляних, пластикових, металевих, керамічних і дерев'яних поверхонь.

Fairy дуже густий і економний. Засіб довше залишається на губці, завдяки чому його не доводиться додавати так часто, як звичайні мийні засоби, й однією краплею можна перемити більше посуду, ніж іншим засобом.

Завдяки спеціальній формулі Fairy відмиває навіть пригорілий жир усього за 10 хвилин без тривалого замочування. Свою ефективність засіб не втрачає навіть у холодній воді.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары