Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Засіб для миття посуду, овочів та фруктів

99 грн
Описание

Засіб для миття посуду, фруктів та овочів

Концентрований засіб з м’якими миючими компонентами та спеціальною антимікробною сполукою срібла миє і надає блиск посуду, очищає овочі та фрукти від бруду, небезпечних бактерій і хімікатів.

Легко видаляє різні забруднення. Прекрасно відмиває посуд з антипригарним покриттям, не ушкоджуючи його. Ефективно діє і розчиняє жир навіть у холодній воді.

Економний у використанні завдяки консистенції у вигляді гелю.

Легко змивається, не залишаючись на обробленій поверхні. Після змивання не залишає на фруктах і овочах присмаку або запаху.

У складі гелю містяться пом'якшувальні добавки, які не тільки дбають про шкірний покрив, а й підтримують гідробаланс епідермісу. Гель безпечний для здоров'я людини, не провокує появу алергічних реакцій.

Не містить фосфатів. Не містить барвників та ароматизаторів.

Схвалений МОЗ України для миття фруктів і овочів.

Склад

демінералізована вода, АПАР від 5% до 15%, НПАР менш як 5%, консервант, пом’якшуючі добавки, загусник, бактерицидна сполука срібла.

Не містить фосфатів.

Затверджено МОЗ України. Відповідає вимогам технічного регламенту мийних засобів.

Як застосовувати

- для миття овочів і фруктів: розчинити 1 чайну ложку засобу в 1 літрі води, ретельно вимити овочі та фрукти, промити великою кількістю проточної води.

- для миття посуду: нанести невелику кількість засобу на губку або посуд та спінити. Ретельно протерти посуд та змити піну проточною водою. Або розчинити 1 столову ложку засобу в 1 літрі води, помити в розчині посуд, потім ополоснути водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
olgak...
JERELIA
Киев
Была

Похожие товары