Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Екосредство натуральне для миття овощейі фруктів тм green max

112 грн
Описание

ЕКОсредство натуральне для миття овощейі фруктів ТМ Green Max

в складі виключно натуральні компоненти рослинного і мінерального походження
не містить SLS / SLES, фосфатів, фосфонатов, хлору, оптичних відбілювачів, триклозану, парабенів, ароматів
Натуральне і безпечне мило для м'якого очищення, догляду та захисту чутливої ​​шкіри рук. Розроблено на основі природних компонентів з урахуванням фізіологічних особливостей шкіри.
 

опис

100% натурульная формула з «зелених» компонентів призначена, для щоденного застосування, повністю змивається водою, не залишає присмаку або запаху після використання. Також підходить для замочування ягід і зелені.
 

склад

Очищена вода, менше 5%: рослинні неіоногенні ПАР (алкілполіглікозід або з пальмового масла і крохмалю), натрій цитрат, гідролат лайма, лимонна кислота, молочна кислота, екстракт алое, екстракт червоного грейпфрута, екстракт граната, харчової консервант (OPTIPHEN BD сертифікований ECOCERT) .

Спосіб застосування

Розподілити засіб по поверхні фруктів і овочів. Залишити на 30-60с. Ретельно змити водою в зручний для Вас спосіб. Для миття ягід і зелені розчинити 50мл кошти в 1000мл води на 30-60 с. Ретельно промити водою в зручний для Вас спосіб.

Умови зберігання: зберігати в сухому в захищеному від дії прямих сонячних променів місці, при температурі 0С - + 30С, окремо від харчових продуктів, в місцях недоступних для дітей і тварин

Застереження: уникати ковтання всередину і контакту з очима. У разі попадання засобу в очі - промити їх проточною водою, і за потребою, звернутися до лікаря. Засіб вміщує в себе активні натуральні кислоти. При підвищеній чутливості шкіри рук використовуйте гумові рукавички.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize