Все категории
Добавить товар

Концентрированный гель для посуды prouve home&living green

264 грн
Описание

Як мити посуд екологічно чистим способом?

Якщо ви дбаєте про використання екологічно чистих продуктів в своєму будинку, скористайтеся нашим Гелем для миття посуду Home & Living Green, який містить 97% інгредієнтів натурального походження. Він допоможе вам швидко розібратися з брудним посудом, а інгредієнти, які він що містить, доглядають інгредієнти подбають про шкіру ваших рук.

За що вам це сподобається: за поєднання ефективності і ніжності. Він містить м'які миючі речовини, які відмінно видаляють весь бруд та жир. Робить посуд блискучим і не залишає на ньому розводів. Крім того, він ефективний і легко дозується. Він також містить зелений хелат, який пом'якшує жорстку воду.

Що робить його таким ідеальним для догляду за руками: поєднання зволожуючого комплексу і екстрактів мальви, бавовни і маракуї. Зволожуючий комплекс з полісахаридами перуанського рослини тара (Caesalpinia spinosa) забезпечує оптимальний рівень зволоження і захищає природну мікрофлору шкіри рук. А екстракти рослин додатково піклуються про її хороший стан.

Що забезпечить вам додаткову безпеку: наш гель пройшов дерматологічні тести, що підтверджують переносимість шкірою. А ароматичні масла, які ми використовуємо, не містять алергенів - у відповідності зі стандартами IFRA (International Fragrance Association).

Що так красиво пахне: соковите зелене яблуко, глід, ніжна бавовна та гвоздика.

Подивіться, як легко його використовувати: нанесіть невелику кількість гелю на губку для миття посуду і ретельно промийте вимитий посуд водою, витріть насухо або просто залиште його до повного висихання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 500мл
Продавец
swet76
Sweet76
Кривой Рог
78% выполненных заказов
Была

Похожие товары