Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Еко засіб mr. wipes

122 грн
Описание

Тип засобу: Миючі засоби
Призначення: Для посуду

👍 ЕКО ЗАСІБ Mr. Wipes👌🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

📍Особлива формула для видалення іржі та вапняного нальоту легко видаляє навіть найважчі плями вапна, іржі і бруду, не дряпаючи поверхню.

❗Легко змивається. Оскільки вапняний наліт може з'явитися в будь-яких місцях, де буває жорстка вода, даний засіб може застосовуватися для всіх видів поверхонь контактують з водою, таких як нагрівачі, машини для приготування чаю і кави, чайники, посудомийні машини і тд.

Інструкція По Застосуванню:

☝️Одягніть гумові рукавички при використанні засобу. Для сильно забрудненої поверхні (метал, тефлон, гуртки, кераміка, пластик) може застосовуватися без розведення.

🔥 Для менш забруднених поверхонь розвести 50-100 гр кошти в 1 л. води, нанести, почекати закінчення періоду реакції, потім ретельно змити.

🔥Для очищення посудомийної машини, пральних машин, кавоварок налийте 100-150 гр речовини в приймальний контейнер і включіть програму 50-60 * С. Для кавоварок повторний цикл з чистою водою.

Для миття басейну, унітазу або ванни 🔥використовуйте очисний засіб в обсязі 100 гр на 1 л. води, через 1-2 хв після нанесення змийте. Повторіть процедуру, збільшуючи концентрацію при необхідності. Не використовуйте для дерев'яних, мармурових і емалевих поверхонь.

Склад:

Біорозкладана формула не містить барвників, продуктів нафтохімії, формальдегідів і фосфатів.

1000 мл

Ціна 119 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
masha1257691
masha1257691
0% выполненных заказов
Была