Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Миючий засіб для паркету (hg засіб 53)

399 грн
Описание

Виробник: Glutoclean
Тип засобу: Миючі засоби
Призначення: Для підлог

Миючий засіб для паркету (HG засіб 53)

HG миючий засіб для паркету має приємний аромат, високу концентрацію, забезпечує ефект відновлення блиску. Засіб було спеціально розроблено для регулярного очищення лакованого паркету, а також паркетних підлог, оброблених засобом HG поліроль для паркету (HG засіб 51). 1 л вистачає на 20 застосувань.

Вказівки щодо застосування.
Для регулярного миття: Розчиніть 50 мл засобу у 5 л теплої води. Протріть поверхню шваброю або ганчіркою, добре змоченою у приготованому розчині. Не промивайте та не протирайте підлогу. Вона має висохнути самостійно.

У випадку сильного забруднення або для видалення блискучих розводів від засобу: див. таблицю засобів HG для обробки паркетних покриттів на зворотній етикетці пляшки.

Увага! Перевозити та зберігати пляшку у вертикальному положенні. Для накладного паркету, ламелю, паркету із замковою системою або інших паркетних поверхонь із недостатнім лаковим покриттям використовуйте HG засіб для миття і надання блиску ламінату (HG засіб 73). Процентний вміст інгредієнтів невідомої токсичності в суміші: 5,2%. • Медичний персонал може отримати інформацію про продукт за тел. +31 36 549 47 77 • 3 інформаційним листком для споживача можна ознайомитися на сайті ********* Термін придатності: 7 років з дати виготовлення дата виготовлення 09.08.2022

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары