Все категории
Добавить товар

Средство от грибка и плесени производства чехии

190 грн
Описание

Засіб Savo від грибка і цвілі ефективно проти мікроскопічних волокнистих грибків, водоростів, лишайників і має виражену бактерицидну дію. Засіб від грибка і цвілі Savo використовується для ліквідації цвілі насамперед на стінах, оскільки має відбілюючий ефект, а також на облицювальній плитці, навколо умивальників, ванн, вікон або кухонних шаф, видаляє сірі та чорні плями зі стін і стель, відбілює поверхню і усуває неприємний запах.

Спосіб застосування:

Спрей Саво рівномірно нанести на поверхню з цвіллю з відстані 10-15 см і уникати надмірного зволоження поверхні. Вийдіть з кімнати і залишити на 15-20 хвилин. Потім промити оброблену ділянку з водою і дати висохнути. Не знімайте цвіль перед розпиленням, щоб запобігти розсіювання небезпечних спор. Якщо з першого разу цвіль не зникне, необхідно повторити процедуру. Якщо є роздратування, негайно припинити використання, вийти з кімнати і дати висохнути продукту.

Головним плюсом використання засобу від цвілі Savo є висока ефективність. Часто досить одного нанесення на поверхню, схильну до зараження цвіллю, щоб повністю знищити заразу і уникнути її подальшого поширення.

Країна виробник Чехія
Об'єм: 500 мл.
термін придатності 02.2024

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 500мл
Объем:
500 мл
Продавец
family_market
family_market
Супер-продавец
Днепр
88% выполненных заказов
Была