Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ополіскувач для прання в гранулах «lenor” 210 г.

255 грн
Описание

Виробник: Lenor
Тип прання: Автомат

Ароматизатор для білизни в гранулах - це новий інновативний вид продукту (гранули), який додається на початку прання і забезпечує Вашому одягу інтенсивний аромат і тривалу свіжість.
Гранули містять в 9 разів більше ароматичних речовин, ніж продукти основної лінії Lenor, тому свіжість аромату зберігається тривалий час.
Одяг продовжує приємно пахнути не тільки при його сушінні, але також при зберіганні і носінні.
Ви самі можете легко контролювати інтенсивність аромату, вибравши більшу або меншу кількість гранул.
Гранули Lenor підходять для всіх видів тканин, забарвлень і будь-якої кількості білизни.

Кондиціонер для білизни Lenor (Ленор) Золота орхідея забезпечить свіжість і м'якість вашого одягу.

Кондиціонер для білизни Lenor Gelsomino в гранула - це високоефективний продукт, призначений для забезпечення вашої білизни неперевершеного аромату жасмину та надання їй м'якості, свіжості та ніжності. Цей кондиціонер допомагає зберегти яскравість кольорів та м'якість тканин протягом тривалого часу.

Кондиціонер для білизни Lenor Amethyst в гранулах - це чудовий продукт, розроблений, щоб надати вашій білизні ніжність, свіжість та захоплюючий аромат аметисту. Його унікальна формула забезпечує тривалу свіжість та м'якість вашої білизни, даруючи вам почуття комфорту та задоволення.

Наші експерти в галузі ароматів рекомендують unstoppables Scent of Ariel, які є сучасною інтерпретацією традиційного аромату білих кольорів. Унікальний букет фрезії, фіалки та троянди поєднується з традиційною чистою композицією свіжих зелених альдегідних нот з інтенсивним ароматом. Все це засноване на теплій, заспокійливій деревній основі з амбри, що врівноважує надзвичайно багатий характер цього аромату.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец

Похожие товары