Все категории
Добавить товар

Кисневий порошок відбілювач

319 грн
Описание

✅Порошок розроблений для видалення навіть найстійкіших плям та ідеального відбілювання білих речей. Активні молекули кисню проникають глибоко в структуру тканини та ефективно видаляють забруднення.

✅Засіб повертає посірілим та пожовтілим речам первинний вигляд, зберігає яскраву білизну білих та насиченість кольору кольорових речей.

✅Крім того, продукт має дезінфікуючі властивості, він не руйнує структуру тканин, забезпечує ефективне та безпечне для навколишнього середовища очищення.

✅Порошок є безпечним для кольорових речей при використанні відповідно до інструкції із застосування.

📍Прання в пральній машині: Для застарілих і складних плям додати 1-3 мірних ложки порошку в залежності від кількості білизни та ступеня забрудненості речей в кювету для основного миючого засобу (відсік для основного прання). Для щоденного прання додавати 1 мірну ложку засобу. Не використовувати з хлорними відбілювачами.

📍Замочування: Розчинити 1 мірну ложку засобу в 4 літрах гарячої води. Замочити одяг (кольорові речі не більше, ніж на 1 годину, білі – не більше 6 годин). Вийняти одяг з води та випрати його у пральній машинці або просто ретельно прополоскати.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
anna9988s
anna9988s
Супер-продавец
Полонное
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?