Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Олівець pan маркер ручка плямовивідник для видалення плям кави со

99 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Напів автомат

Кілька примірників у наявності

Плямовивідник ******* ***** ******* *** олівець для видалення плям

Кожен з нас час від часу примудряється посадити пляму на одяг. Якщо це сталося вдома, то ви маєте можливість швидко переодягнутися або запрати. А що робити, якщо ви на роботі або діловій зустрічі? Як відчувати себе впевнено з неохайним плямою на видному місці? На вечірці або на романтичній прогулянці неприємна пляма може зіпсувати настрій і вечір пропав.

У таких ситуаціях оперативно впорається з плямами вам допоможе олівець для миттєвого видалення плям ******* ***** ******* ***. Невеликий і легкий пристрій завжди знайде місце у вашій сумочці. Тепер ви зможете уникнути незручних ситуацій і привести свій одяг в порядок в будь-який час і в будь-якому місці.

Плямовивідник інстант Стейн Ремовера Пен ******* ***** ******* *** швидко видалить свіжі плями від кави, чаю, вина, кетчупу, соусу, фруктового соку і багато іншого.

Щоб від плями не залишилося сліду, застосовуйте олівець-плямовивідник відразу ж, як тільки воно з'явилося. Бажано під область плями покласти суху тканину, якщо є така можливість. Кінчиком олівця опрацьовуйте область забруднення від зовнішнього краю до центру. Потім протріть пляму. При необхідності повторіть процедуру, злегка протираючи тканину.

Слід враховувати, що миттєвий плямовивідник ******* ***** ******* *** не підходить для видалення плям від крові, нафти, чорнила або жиру.

Олівець для видалення плям інстант Стейн Ремовера Пен зручно використовувати вдома, на роботі, у відпустці, на вечірці. Його завжди можна взяти з собою про всяк випадок. Він врятує і ваш одяг, і настрій.

Перевага:

Миттєво видаляє свіжі плями
Зручний у використанні в будь-якому місці
Легкий і компактний
Завжди готовий до використання
Характеристика:

Довжина олівця: 13,5 см
Об'єм: 10 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары