Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Кисневий порошок

125 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Ручне прання

Кілька примірників у наявності

Кисневі гранули мають ряд властивостей:
* вибілюючими і дезінфікуючими властивостями
* забезпечують ефективну і безпечну для навколишнього середовища очищення
* відбілюють пожовклі і посірілі тканини (засіб для виведення плям) при пранні зберігається природна білизна білого білизни, при цьому структура тканини не руйнується.

Кисневий порошок повністю розчиняється, не залишаючи слідів на речах.

Кисневий порошок - для виведення плям гіпоалергенний, він підходить для прання та відбілювання дитячих речей 0 + і може бути використаний людьми схильними до алергії.
Кисневий порошок абсолютно нешкідливий для людини і природи, при взаємодії з водою розпадаються на такі елементи: кисень, вода, і сода.

Принцип дії дуже простий: Кисневий порошок активуються при зіткненні з водою. При температурі приблизно 60°C Кисневий порошок розпадається на соду і пероксид водню. Вивільнилися кисень впливає на плями органічного походження (жир, кава, трава, чай, плями вина, фруктів, чорнила, парфумерних речовин і ін). В процесі прання забруднення окислюються, або руйнуються і видаляються, або змінюють колір ділянок забруднення на безбарвні або білі. Найбільший ефект відбілювання та виведення плям досягається при температурі від 60 до 90 °С, проте діяти він починає вже при 50 градусах, що особливо актуально при пранні делікатних тканин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец

Похожие товары