Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Кисневий відбілювач/плямовивідник

140 грн
Описание

Універсальний кисневий відбілювач/,плямовивідник
70грн/кг
Замовляю в понеділок!
Кисневий відбілювач, мультифункціональний засіб для чищення!
Оригінал Туреччина.
Якість перкарбонат натрію підтверджено оригінальним сертифікатом якості заводу виробника, а також паспортом безпеки. На світовому ринку ця продукція не має аналогів, саме цей кисневий відбілювач цінується у всіх країнах Європи, Америки, Африки, Азії і Австралії. А тепер даний продукт є в Україні.
Кисневий відбілювач перкарбонат натрію можна застосовувати: для прання, замочування і відбілювання; видалення плям; чищення килимів і оббивки м'яких меблів; миття кухонних поверхонь і посуду; очищення чашок і чайників від кавового і чайного нальоту; обробки внутрішнього простору холодильника; обробки кухонних обробних дощок; миття кахлю; усунення цвілі з плитки, швів, стін; обробки садових дерев'яних і пластикових меблів; обробки дерев'яних настилів і палуб; усунення моху і водоростей з бруківки, покрівлі, цегляної кладки; загальнобудинковий прибиранні будинку.
Перкарбонат натрію виробництва AK-KIM KIMYA SAN. VE TIC. A. Ş. - це, ефективна екологічна заміна всіх засобів побутової хімії в будинку.
Для отримання максимального результату при використанні перкарбонат натрію, завжди розводьте розчин окропом (з розрахунку 1-5 столових ложок на 1 літр окропу). Дозування вибирайте від ступеня забруднення тканин або предметів чищення. Для тканин, які можна прати в гарячій воді, розчин можна використовувати відразу після розчинення, для делікатних тканин потрібно почекати поки розчин охолоне до потрібної температури використання.
Основні плюси перкарбонат натрію:
посилює дію основного миючого засобу;
має відбілюючі і пятновыводящими властивостями;
забезпечує ефективну і нешкідливу для довкілля очищення.
Перкарбонат натрію чудово підходить для видалення органічних забруднень і плям (бруд, кава, чай, вино, соки, соуси, трава та ін) з тканин, пластику, порцеляни, кераміки, дерева, килимів. Його можна застосовувати і для позбавлення від неприємного запаху (чистка сміттєвих баків, лотків домашніх тварин). Перкарбонат натрію володіє низькою температурою активації процесу відбілювання ~50°С, що особливо ефективно при низькотемпературної пранні, повністю виполіскується, не руйнує структуру тканини.
Мультифункціональне засіб - перкарбонат натрію має ряд переваг:
безпечний для навколишнього середовища; у процесі дії розпадається на чистий кисень, воду і просту кальциновану соду (яка розчиняється у воді і надає воді миючі властивості);
не містить оптичних відбілювачів, фосфатів, хлору, цеолітів, штучних барвників та синтетичних ароматизаторів;
не токсичний по відношенню до тварин, рослин і людині;
можна застосовувати для замочування і прання дитячих речей.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
sveleba_olya
sveleba_olya
Ивано-Франковск
86% выполненных заказов
Была