Все категории
Добавить товар

Засіб для чищення духовок, витяжок та грилю "суперсила"

239 грн
Описание

Засіб для чищення духовок, витяжок та грилю "Суперсила" – це концентрований лужний засіб для видалення навіть застарілих та запечених жирових забруднень, нагару та пригару з кухонного обладнання. Він забезпечить ефективне очищення витяжок, духовок, грилю, барбекю, мікрохвильових печей, виробів із чавуну і нержавіючої сталі: решіток, дек, сковорідок, іншого посуду тощо.

Більше ніякого нагару та пригару, плям від жиру та – відкладання прибирання на кухні «на потім», адже прибирання кухні з «Суперсилою» не потребує докладання зусиль! Просто нанесіть засіб за допомогою губки чи розпилювача, щоб дістати навіть до самих важкодоступних місць, зачекайте 3 хвилини (при застарілих забрудненнях - 10-15 хвилин), та витріть губкою. Все!

"Суперсила" не залишає розводів і слідів. Дезінфікує поверхні та прибирає неприємний запах застарілих жирових забруднень. Не містить фосфатів, барвників, консервантів, ароматизаторів. Засіб стане не лише рятівником вашого часу і сил, а й подарує чудовий настрій – адже легко впоратися зі складними завданнями – це завжди приємно.

Увага! В комплектацію товару не входить Тригер пінний. Його можна придбати окремо.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 500мл