Все категории
Добавить товар

Універсальний засіб для чищення монет мідь, срібло, нікель

200 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Аксесуари

Кілька примірників у наявності

ХОРС UNIVERSAL, має унікальну формулу яку спеціально було розроблено для універсального застосування при чистці монет карбованих з більшості металів та сплавів. Завдяки особливим миючим властивостям, після чистки, засіб повертає штемпельний блиск полю монети.

Завдяки своїй формулі, засіб може використовуватись для чистки монет з цинку та алюмінію, що не під силу іншим аналогічним засобам, дозволяє зберегти патину на мідних монетах.

Налийте в ємність засіб L, так щоб монета була повністю занурена, на дно ємності.
Потримайте монету в засобі L близько 3-5 хвилин, достаньте монету пінцетом з ємності, промийте її великою кількістю води, протріть монету серветкою та висушіть.
ХОРС UNIVERSAL - це засіб багаторазового використання, тому після чистки перелийте залишки засобу в окрему ємність, для повторного використання.

У разі, якщо на полі монети, залишився бруд, зніміть його за допомогою ватної палички, не виймаючи монету з ємності.

Для збереження патини на монетах з міді, постійно контролюйте процес чистки. Після чистки монет засобом , можна застосовувати консервант для монет, який збереже штемпельний блиск поля монети від подальшого окислення.

Засіб поставляється в зручному флаконі ємністю 100 мл

Заходи безпеки: ХОРС UNIVERSAL є хімічною рідиною, тому запобігайте потрапляння засобу в очі та шкіру, у разі потрапляння, промийте великою кількістю води, бережіть від дітей

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары