Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Гель для прочистки труб smart life, 500 мл

167 грн -41% 99 грн
Описание

Активний гель від важких засмічень каналізаційних труб Smart Life призначений для якісного та швидкого очищення від засмічень будь-якої складності та догляду за зливними трубами. Гель безпечний для всіх типів труб. Усуває неприємні запахи. Схвалено МОЗ України.

швидкий результат за 15 хв

видалення та профілактика

підходить для кухні та ванної кімнати

від засмічень будь-якої складності

усуває неприємні запахи

безпечний для всіх типів труб

PRO-формула

 

Інструкція По Застосуванню

Спосіб застосування: 200-250 мл гелю повільно вилити в зливний отвір чи у воду (при стоячій воді). Залишити на 15 хвилин. Промити проточною водою. В разі потреби повторити. При сильних забрудненнях доза та час дії можуть бути збільшені. Гель, вилитий безпосередньо в зливний отвір можна залишати в трубопроводі на ніч. Для профілактики утворення  засмічень використовувати 1 раз на 2 тижні.

Запобіжні заходи: використовувати лише згідно з інструкцією. Берегти від дітей! Уникати потрапляння гелю на шкіру та слизові оболонки! Використовувати гумові рукавички. Не стискати флакон і не допускати розбризкування засобу. Не призначений для використання в туалетах та для прочистки раковин, забитих сміттям. Не ковтати. У випадку потрапляння гелю на слизові оболонки та шкіру — промити їх проточною водою та обробити водним розчином борної кислоти 3%. Не змішувати з іншими засобами для чищення. Уникати контакту гелю з позолоченим і мідним покриттям.

Зберігання: зберігати у вертикальному положенні в щільно закритій упаковці в недоступному для дітей і тварин місці, окремо від харчових продуктів при температурі від 0°С до +30°С. Гель повинен зберігатися в критих сухих вентильованих приміщеннях і бути захищеним від прямого сонячного світла. Можливе утворення осаду  є допустимим. У разі замерзання при розморожуванні гель повністю відновлює свій зовнішній вигляд та властивості.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 500мл
  • 250мл
Объем:
250 мл 500 мл